Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi aktívan tevékenykedik társkereső oldalakon miközben barátnője van, az csak rosszat jelenthet? Szerintetek tudatosan keres helyettem egy jobbat vagy csak szórakozik úgymond?
Én a barátnőmmel egy társkereső oldalon ismerkedtem meg. Azóta sem lett törölve a regisztrációm, nagy ritkán mikor eszembe jut felmegyek, megnézem kaptam-e azóta leveleket,stb. De semmi extra.
Boldog vagyok vele már 3éve és eszem ágában sincs másra lecserélni.
Szóval nálam ez úgymond "szórakozás".
De lehet hogy a szóban forgó pasinál tényleg az van, hogy esetleg több vasat tart a tűzbe.
Tudatosan szórakozik és csak akkor keres jobbat, ha talál.
Egészséges kapcsolat az nem lehet, amiben ilyen előfordul.
Kérdezd meg tőle!
Én is neten ismertem meg a párom, együtt vagyunk 3 éve, imádom, szeretem de én sem töröltem magam az oldalról. Igaz én nem járok fel és nézelődöm csak néha, ahogy az első mondta. Mondjuk nekem haverok is fenn vannak és érdekel éppen kivel vannak együtt, milyen képek vannak róluk stb.
Viszont ha a Te pasid rendszeresen van fenn és levelezik ...na, az furcsa. Tehát kérdezd meg konkrétan, hogy mit gondol erről!
Azon az oldalon, ahol megismerted a parod izlestelen tovabb nezelodni. Barmikor csinalhatsz ujat, de tarskereson nem kell ismerkedni, es nincs ertelme elolvasni a leveleket, ha mar van parod. Nekem, ahogy komolyra fordult a kapcsolatom, torolttem a profilomat. Ennyi tiszteletet ugy erzem megerdemel, az a no, akivel megosztom az eletem, a szokasaim(jot, rosszat), az agyam.
Kerdezonek: nem biztos, hogy tarsat keres az is lehet, hogy csak szorakozik. Kerdezd meg tole nyugodtan, sot ha teged ez zavar el is mondhatod neki mit erzel.Elvegre azert van egy kapcsolat, hogy kommunikaljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!