Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az hogyha nem hiányzik egész nap a pasim?
Totál friss a kapcsink, ö mindennap irja hogy hiányzom neki, szeretne már látni,(meg mondja is talikor), de én nem érzem igy. Hetente 2x talizunk, sulim miatt nincs sok idöm.
Hiányzik, de nem egész nap, meg talán nem mindennap.
18/lány, 22/pasi
Ember legyen a talán aki ezt megmondja neked...
Úgy hírlik, hogy aki nagyon szerelmes, már már csüngene a másikon... Ezek szerint te nem vagy igazán szerelmes... Vagy csak másképp? Kitudja...
21F
Teljesen normális nem vagytok még szerelmesek,a szerelem amúgy is hónapok alatt alakul ki,én 3 hónap alatt szerettem bele a páromba,addig nem hiányzott csak kicsit,de jól elvoltam nélküle is.
most meg már 1 óra is sok nélküle :) 2,5 éve vagyunk együtt
22L
Igen, még nem vagyunk szerelmesek egymásba, csak ezt nem akartam ide irni, mert féltem hogy jönnek olyan hozzászólások, hogy "nem értem miért vagytok együtt hogyha nem vagytok szerelmesek egymásba". Mert már láttam ilyen hozzászólásokat is. :(.
Ám köszi a hozzászólásokat, akkor megnyugodtam. De ha ö mondja hogy hiányoztam neki, akkor mit mondjak? :S Hazudjam neki hogy "te is nekem"? Abból nem lenne semmi jó.
13:14:
A "nem vagytok szerelmesek még" alatt azt érted, hogy Ő sem az? Ezt te nyíltan tudod? Mert akkor lehet, hogy Ő is csak mondja, hogy hiányzol neki.
Minden esetre szerintem nem hazudsz olyan nagyot ha te is azt mondod, hogy hiányzot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!