Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat számít a külömbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat számít a külömbség hogyha én 16 (lány) ő meg 20 (fiú) éves?

Figyelt kérdés
Nem rég ismertem meg de nagyon szimpatikus és eltudnám képzelni azt hogy összejövünk. És csak kiváncsi vagyok hogy az emberek általánosságban mit gondolnak ha valakinek idősebb fiúja van.
2011. dec. 19. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted és eltudod képzelni vele akkor mi a fenét érdekel ez téged? Képes lennél emiatt nem összejönni vele? Az érzéseidre hallgass és ne más véleményére a korkülönbség miatt. Teljesen elfogadható.
2011. dec. 19. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
egyébként is összejöttem volna vele, csak azért kiváncsi vagyok hogy ki mit gondol :) köszönöm a választ!
2011. dec. 19. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem nem számít 20L
2011. dec. 19. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Én F/19 vagyok és a barátnőm most lesz februárban 15 éves. De engem nem izgat, hogy ennyi idős, mert egyrészt idősebbnek néz ki (16-17 évesnek), másrészt pedig végre találtam egy olyan csajt, aki SZERET :)
2011. dec. 19. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
nem
2011. dec. 19. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!