Azt mondják, hogy egy terhesség sem egyforma. Mi a külömbség, a lány és a fiú kihordása között? Már van 1 lányom és most várom a másodikat és nagyon szeretnék kisfiút.
Szia! Hát nekem nem sok különbség van. A lányom 5 éve született könnyű terhességem és szülésem volt vele,imádtam terhesnek lenni. A bőröm sem repedezett ki szülés után. 15 kg-ot szedtem fel vele (50-ről 65-re)de szülés után 2 hónappal ismét 50 kg voltam. Most kisfiút várok 36 hetes vagyok,a bőröm most is ugyanolyan, most 10 kg-ot hiztam,semmi gondom nem volt eddig. Talán annyiban más hogy jóval nagyobb pocim van mint a lányommal és erőteljesebb rúgások. A lányommal a terhességem alatt rengeteg füstölt szalonnát kivántam és húst egyáltalán,meg nagyon sok gyümölcsöt. Most a terhességem első fele az nehéz kajákkal telt szinte. Bableves,pacal,székelykáposzta és hasonlók. A második felében már vegyesen eszem,már nem megy annyi nehéz kaja,viszont rengeteg gyümölcs. Nem tudom le lehet e vonni valamit ebből:-)
Drukkolok hogy fiad legyen,de alényeg ugyis az hogy egészséges legyen:-)
szia
én magamból és az unokatestvéreimből és pár barátnőmből kiindulva mondom, vagyis egy kis saját megfigyelés volt hgoy a lányokkal senki nem volt rosszul az elején a fiúkkal viszont mindenkinek hányingere volt, meg nem volt jó a közérzete, vagyis jobban mondva az össze tipikus tünet jelntkezett ami a nagykönyvben meg van irva.
nekem 3 lányom van vagyis nemsokára megszületik a harmadik velük semmi gond nem volt, de volt három vetélésem ők fiúk voltak és mindegyikkel rosszul voltam, így amikro megfogant a harmadik kislányunk már tudtam hgoy kislány lesz hiszen jól voaltam (az izgalmat leszámítva)
DE EZ CSAK AZ ÉN SAJÁT MEGFIGYELÉSEMEN ALAPULÓ KÖVETKEZTETÉS
Szia!!!!
Az én tapasztalatom....hatalmas különbség...
a lányom és a most várt bubunk között...aki persze kisfiú.
Természetesen az étrendemben van nagy eltérés,de nyugodtan alapozhatsz az előttem írtakra.
Rékával rengeteg édességet ettem,meg nem kimondott egészséges ételeket,mostmeg a napi betevőm 90%-a gyümölcs.
Terhességem előtt nem is voltam gyümölcsös,mivel gyomorsav problémám van,most meg....nem tudom mi az elég.
De tényleg,napi 5-6 kg gyümölcs,főleg sárgadinnye,meg a jó kis nektarin...
Egyébként most 8 kilót szedtem össze,34 hetesek vagyunk..ez az előnye.
Bubu viszont durvább,mint a lányom volt.A rugdosásban,mindenben...szurkolok Neked!!!
Szia!
5 éves a kisfiam, most 21 hetes kismama vagyok és kislányunk lesz. Mind a 2 terhességem elején az ötödik héttől hánytam a 12. hétig. Nálam annyi különbség van,hogy amikor a kisfiamat vártuk,akkor rengeteg édességet ettem,most szinte nem is kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!