Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt mondják, hogy egy terhessé...

Azt mondják, hogy egy terhesség sem egyforma. Mi a külömbség, a lány és a fiú kihordása között? Már van 1 lányom és most várom a másodikat és nagyon szeretnék kisfiút.

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy mende-monda de a fiúk állítólag vigyáznak az anyukra a terhesség alatt értem itt az elhízást vagy a bőr változást.
2009. aug. 7. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Hát nekem nem sok különbség van. A lányom 5 éve született könnyű terhességem és szülésem volt vele,imádtam terhesnek lenni. A bőröm sem repedezett ki szülés után. 15 kg-ot szedtem fel vele (50-ről 65-re)de szülés után 2 hónappal ismét 50 kg voltam. Most kisfiút várok 36 hetes vagyok,a bőröm most is ugyanolyan, most 10 kg-ot hiztam,semmi gondom nem volt eddig. Talán annyiban más hogy jóval nagyobb pocim van mint a lányommal és erőteljesebb rúgások. A lányommal a terhességem alatt rengeteg füstölt szalonnát kivántam és húst egyáltalán,meg nagyon sok gyümölcsöt. Most a terhességem első fele az nehéz kajákkal telt szinte. Bableves,pacal,székelykáposzta és hasonlók. A második felében már vegyesen eszem,már nem megy annyi nehéz kaja,viszont rengeteg gyümölcs. Nem tudom le lehet e vonni valamit ebből:-)

Drukkolok hogy fiad legyen,de alényeg ugyis az hogy egészséges legyen:-)

2009. aug. 7. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:

szia

én magamból és az unokatestvéreimből és pár barátnőmből kiindulva mondom, vagyis egy kis saját megfigyelés volt hgoy a lányokkal senki nem volt rosszul az elején a fiúkkal viszont mindenkinek hányingere volt, meg nem volt jó a közérzete, vagyis jobban mondva az össze tipikus tünet jelntkezett ami a nagykönyvben meg van irva.

nekem 3 lányom van vagyis nemsokára megszületik a harmadik velük semmi gond nem volt, de volt három vetélésem ők fiúk voltak és mindegyikkel rosszul voltam, így amikro megfogant a harmadik kislányunk már tudtam hgoy kislány lesz hiszen jól voaltam (az izgalmat leszámítva)

DE EZ CSAK AZ ÉN SAJÁT MEGFIGYELÉSEMEN ALAPULÓ KÖVETKEZTETÉS

2009. aug. 7. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Anyukám velem rosszul volt, amig meg nem mozdultam, mégis lány lettem. Tehát szerintem erre nem lehet alapozni. Én ismerek ilyet is, olyat is. Szerintem ezek alapján nem lehet meghatározni, hogy milyen nemű lesz a baba.
2009. aug. 7. 17:31
 5/7 anonim válasza:

Szia!!!!

Az én tapasztalatom....hatalmas különbség...

a lányom és a most várt bubunk között...aki persze kisfiú.

Természetesen az étrendemben van nagy eltérés,de nyugodtan alapozhatsz az előttem írtakra.

Rékával rengeteg édességet ettem,meg nem kimondott egészséges ételeket,mostmeg a napi betevőm 90%-a gyümölcs.

Terhességem előtt nem is voltam gyümölcsös,mivel gyomorsav problémám van,most meg....nem tudom mi az elég.

De tényleg,napi 5-6 kg gyümölcs,főleg sárgadinnye,meg a jó kis nektarin...

Egyébként most 8 kilót szedtem össze,34 hetesek vagyunk..ez az előnye.

Bubu viszont durvább,mint a lányom volt.A rugdosásban,mindenben...szurkolok Neked!!!

2009. aug. 7. 17:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek a választ! Mondhatnám nemtúl fényesen érzem magam, sokszor minden bajom van:) az összes tünet jelen van.A lányomnál semmit nem éreztem:) Mindegy csak egészséges legyen:)
2009. aug. 8. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

5 éves a kisfiam, most 21 hetes kismama vagyok és kislányunk lesz. Mind a 2 terhességem elején az ötödik héttől hánytam a 12. hétig. Nálam annyi különbség van,hogy amikor a kisfiamat vártuk,akkor rengeteg édességet ettem,most szinte nem is kívánom.

2009. aug. 8. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!