Két gyermekes anyukák? Éreztetek különbséget a 2 terhesség között, ha az egyik babátok lány lett a másik pedig fiú?
Lánynál: vörösbor, vörös gyümölcsök.
Fiúnál semmi.
Hányinger egyiknél sem.
Fiúnál a mozgások erőteljesebbek voltak.
Fiúnál az uh-on - bár a fejforma uo. volt mint a lánynál - mégis valahogy más. Hülyén hangzik, ha azt mondom, nagyobb, mert nem lett nagyobb fejű, mégis valahogy olyasmi, vagy fiúsabb.
Fiamnál nem volt hányingerem, rosszul sem voltam. Nem voltam különösen kívánós. Probléma mentes volt a terhesség.
Lányomnál rosszul voltam az elején, azt hittem nem élem túl az első 12 hetet, és az édességet kívánom folyamatosan, sajnos meg is látszik:) (most vagyok 32 hetes a kislányommal)
Lányommal én mindent felfaltam ami az utamba került,semmi hányinger,még émelygés sem.Fiammal hányinger,fogyás volt a legjellemzőbb és iszonyatos mellfájdalom szinte a 8.hónapig:-(
Most 21hetes vagyok,lányt tippeltek és gyümölcsöt(mandarint,narancsot)ettem rengeteget és levest,bármilyet:-)
1.terhesség:lány - állandó édességfalási rohamaim voltak(csoki torta), rosszullét semmi
2.terhesség: lány - semmi kívánosság, semmi rosszullét
3.terhesség:?(neme még nem tudhatü) - émelygés,hányinger,hányás és inkább savanyúság,csípős dolgok, hagyma :) Jelenleg 17hetes vagyok.
Te hogy vagy ezekkel a kérdésekkel?
Szép babavárást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!