Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy egy 16 éves lány és egy 23 éves fiú összejön. Gáz a 7 év kor-külömbség?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Még a 27 sem sok, ha szeretitek egymást.
2009. nov. 22. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:

nemáár. Neem az évek hanem a megértés számít.

A lányeg hogy jól meglegyetek és megértsétek egymást.

És attól még nem illenél össze valakivel ha egyszerre születtek. Ez ember és nem számfüggő.

2009. nov. 22. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
En 16 eves voltam mikor osszejottem a 26 eves baratommal. :) Most 21 vagyok es o 31, s meg mindig egyutt ;) Tehat nem sok, ha szeretitek egymast .
2009. nov. 22. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:
kössz...:D
2009. nov. 23. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem se sok.

mondjuk a hugom 16éves, és még nem volt fiúja. naiv is. igy nem szeretném, ha össze jönne egy 23éves fiúval. habár az a fiútól is függ.

én is 16voltam amikor össze jöttem egy 23éves fiúval, vagy is ö már majdnem 24volt. korkülömbséget nem lehet észre venni köztünk, mivel mindketten tapasztaltak vagyunk. nekem akkor már volt többször fiúm (2-3 néhány hetes, hónapos kapcsim). meg neki is volt néhány baratnöje. szóval nem sokallom.

2009. nov. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!