Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Pasi ügy.
Figyelt kérdés
Szitu: Van egy srác, aki nagyon tetszik, de nem tudom, mit tegyek. Probléma az, hogy nem tudom, hogy hozzam tudomására. FB-n már próbáltam vele dumálni, viszont nem esett le neki, mit szeretnék. :(2011. dec. 20. 20:14
1/8 anonim válasza:
Az nem feltétlenül gond ha nem esik le neki egy közösségi portálon.Sokkal nagyobb hatást ki lehet váltani azzal hogy ha személyesen mondod el neki.Hívd el valahova(személy szerint én nagyon szeretek sétálni). Le ültök egy padra egy kevésbé forgalmas helyen és ott szépen finoman rátereled a témát a mondani valódra.
Hajrá! 14/F :-)
2/8 anonim válasza:
Hát, élőben könnyebb lenne.
Élőben tudsz rá mosolyogni, megérintheted, ha olyan a szituáció.. Sok apró jel, amit nem lehet online.
3/8 A kérdező kommentje:
Oké, oké ez mind helyes. Tudom én is, de nem merek odamenni :S
2011. dec. 20. 20:21
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, oké ez mind helyes, csak az a baj, hogy nem merek odamenni hozzá :S
2011. dec. 20. 20:21
5/8 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok
a találkozót nem muszáj személyesen megbeszélni,azt lehet facebookon.De a bátorságot ne tőlünk várd.Elő lehet vezetni olyannal hogy mit csinálsz vasárnap?
7/8 A kérdező kommentje:
19
2011. dec. 20. 20:56
8/8 anonim válasza:
19 éves vagy és nem mersz odamenni egy fiúhoz? Úristen! Hát hogy akarsz vele valamit is, ha nem mersz vele találkozni? Pedig a fiúk pont erre várnak, hogy mindenféle kertelés nélkül elmondják nekik: tetszel nekem! Nem fog megenni, ne félj tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!