Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi akinek nem adnak esélyt a nők, minek "hallgasson szívére"?
Nono. Azért mert eddig nem jó ajtókon kopogtál, még nem kell megutálnod mindet :)
Sok jófej van köztük is, de a női elme, nem faszi, soha nem is lesz az, szóval egyáltalán nem úgy kell viszonyulni hozzájuk mintha fiú haver lenne.
Hajtsuk csak őket, máshogy nem éri meg :)
Hogy lehetsz ekkora gyökér. attól hogy világgá kürtölöd a fájdalmaidat jobb lesz?? menj inkább anyucihoz, neki sírjál a hülyeségeiddel.
Ha nem tetszik, hogy a nőkért küzdeni kell, akkor legyél inkább búzacsíra.
De, egyszerűbb. Egyszerű embereknek egyszerű megoldás jár. Az igazi férfi (nem holmi pasi) megbirkózik a nehéz feladattal is. Így jártál.
Ha a stílusod élőben egy kicsit is hasonlít arra, amit itt produkálsz, akkor teljesen megértem a nőket, hogy miért nem adnak esélyt neked.
elsőnél a pont :))
persze, lenézheted a nőket, ha neked így könnyebb, csak akkor búcsúzz is el tőlük egy életre és újíts be egy guminőt, mert azzal soha nem ér csalódás.
hát komolyan mondom. amennyi csalódásom nekem pasikkal volt, az rengeteg... mégsem gyűlölök senkit és nem nézek le senkit... persze te tudod.
(nem ide tartozik, de a nyelvvizsgának hatszor mentem neki. egyszer sem mondtam azt, h nem én tehetek róla. persze kettőn áll a vásár, nem csak rajtam múlott. de nem adtam fel, mert nem akartam több kudarcot. és persze januárban sikerült is - most meg már két nyelvvizsgám is van hehe - szóval lehet ezt többféleképpen is csinálni. fognak még az életben érni csalódások. ha nem leszel erős, akkor neked annyi. ilyen egyszerű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!