Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkereső? Jó? Vélemény? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső? Jó? Vélemény? (lent)

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye a Love.hu-ról?? Ott van chat? Mennyire megbízható? Mennyire vannak 20 éves rendes srácok? Köszi előre is:) 16L
2011. dec. 18. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal több srác van, mit lány az ilyen oldalakon, de szinte mind vagy defektes, vagy csak szexelni akar, persze eljátsszák a szexig a szerelmest, aki komoly kapcsolatot akar, de sajnos nem ez a helyzet.

A másik kategória a forever alone guy, aki sose volt még nővel, de nem véletlenül, hanem mert csúnya, kövér, vagy semmi érdekes, szerethető nincs benne.

Én inkább élőben ismerkednék, baráti, ismerősi körben.

2011. dec. 18. 11:46
 2/6 gandalf válasza:
81%

lakhelytől függ h mennyien vannak fenn.

én már nem próbálkozok társkeresővel mert túl sok nő van fenn egó növelés érdekében.

2011. dec. 18. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Fizetős oldal, pénz nélkül szinte semmit nem lehet ott csinálni. Amúgy épp olyan emberek vannak ott is, mint máshol.
2011. dec. 18. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a neved ott?
2011. dec. 18. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Igen, a nők többsége a társkeresőkön csak udvaroltat, de találkozni már nem akar. Vagy elfelejt elmenni a találkozóra. Ez mondjuk elég hamar kiderül.
2011. dec. 18. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
hol laksz? Igaz, én csak 19 vagyok, de mások szerint rendes :)
2011. dec. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!