Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan akit nem ért meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit nem ért meg a férje? Hibá mondom, hogy mi a problémám vele, mit szeretnék máskép, nem hogy változtasson de még a tényeket sem hajlandó elfogadni, megérteni.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy én sem vagyok tökéletes és nagyon ígyekszek mindenhez úgy viszonyulni, ahogyan azt ő elvárja, de úgy gondolom ez társas játék. Hasonló tapasztalatokat - megoldásokat szívesen olvasnék.
2012. márc. 14. 09:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Az egy hatalmas nagy tévedés, hogy ha nem veszekedtek ,akkor a gyerek semmit nem lát a feszültségből. Ezt az ökörséget csak egy idióta, tudatlan barom gondolja. Már értem miért van zátonyon a házasságotok.

Fel kéne nőni, nem gyógyszert szedni, meg sírni.

2012. márc. 14. 13:03
 32/34 anonim ***** válasza:

#3-as válaszoló vagyok.

Nekm így ért véget 13 év házasságom.

Pontosan ugyan ezen okokból amit az első válaszoló leírt, csak fordítva.

Én mint ff voltam a 2 Gyermekemmel, én neveltem őket, takarítottam, főztem, a Nejem meg csavargott.

A szexuális kapcsolatunk pedi egy nagy 0 volt.

10 év után én is léptem (szeretőt tartottam), 13 évet már nem bírta ki a házasságom.

Hozzá teszem, hogy az akkori szeretőm ma már a feleségem, és azóta is boldogan élünk!

2012. márc. 14. 13:24
 33/34 anonim ***** válasza:

Utolsó, örülök hogy jóra fordult az életed.

Hát őszintén szolva nem velem kellene foglalkozni a többieknek, mivel nem tettem fel kérdést.

Megvan a saját gondolkodás módom, és nem kérdezem másét.

2012. márc. 14. 13:27
 34/34 anonim ***** válasza:
32: Azt hiszem, a Te példád biztató lehet mindannyiunk számára. :)
2012. márc. 14. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!