Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit nem ért meg a férje? Hibá mondom, hogy mi a problémám vele, mit szeretnék máskép, nem hogy változtasson de még a tényeket sem hajlandó elfogadni, megérteni.
Az egy hatalmas nagy tévedés, hogy ha nem veszekedtek ,akkor a gyerek semmit nem lát a feszültségből. Ezt az ökörséget csak egy idióta, tudatlan barom gondolja. Már értem miért van zátonyon a házasságotok.
Fel kéne nőni, nem gyógyszert szedni, meg sírni.
#3-as válaszoló vagyok.
Nekm így ért véget 13 év házasságom.
Pontosan ugyan ezen okokból amit az első válaszoló leírt, csak fordítva.
Én mint ff voltam a 2 Gyermekemmel, én neveltem őket, takarítottam, főztem, a Nejem meg csavargott.
A szexuális kapcsolatunk pedi egy nagy 0 volt.
10 év után én is léptem (szeretőt tartottam), 13 évet már nem bírta ki a házasságom.
Hozzá teszem, hogy az akkori szeretőm ma már a feleségem, és azóta is boldogan élünk!
Utolsó, örülök hogy jóra fordult az életed.
Hát őszintén szolva nem velem kellene foglalkozni a többieknek, mivel nem tettem fel kérdést.
Megvan a saját gondolkodás módom, és nem kérdezem másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!