A félelem sem motivál. Érdektelen vagyok, semmiért sem
vagyok hajlandó tenni, mitől van ez?
Figyelt kérdés
Ha kések a munkahelyemről kirúghatnak, mégis mindig kések 10-20 percet (próbaidő alatt). A páromért se teszek semmit, pedig így el fog hagyni (ezt már jelezte). Semminek sincs kedvem nekiállni. Mitől van az, hogy tudom, hogy rosszat teszek, mégsem, érdekel, közben meg reszketek a félelemtől, hogy tönkremegy az életem. Reggel nem bírok tenni azért, hogy időben beérjek, este meg szörnyen érzem magam, hogy milyen vagyok. Arra sem tudom rávenni magam, hogy időben lefeküdjek, pedig tudom, hogy másnap fáradt leszek, de este ez nem érdekel. Ha az adott pillanatban jó, nem vagyok hajlandó feláldozni, hogy a jövőben (értsd akár fél nap múlva) is jó legyen. Mitől lehet valaki ilyen? Szörnyű embernek tartom magam.
2012. jan. 27. 17:22
1/6 anonim válasza:
Folytasd tovább így az életed, majd mikor kirúgtak és elhagyott a bnőd tálán rájössz hol rontottad el.
2012. jan. 27. 17:33
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy szeretnék megváltozni, de csak úgy vagyok, mint egy darab fa. Otthon csak fekszem, nem érdekel semmi, minden tennivaló nyűg, pedig zavar, hogy így érzem, de valahogy nem tudok megváltozni. Nem tudok célokat magam elé tűzni, mert nem tudom mit akarok, csak nyűglődök.
2012. jan. 27. 17:50
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként teljesen igazat adok neked, de engem az érdekel, hogy mi lehet az oka, hogy valaki ilyen.
2012. jan. 27. 17:56
4/6 anonim válasza:
Valamilyen régi sérelem lehet az oka. Valakit szerettél, de ő nem szeretett viszont, vagy eléggé, - emiatt most te sem szereted magad annyira, hogy jó életet biztosíts magadnak.
A késések, hanyagság olyan, mint a duzzogás, - persze erre mondhatod azt, hogy nem direkt csinálod.
Tudok ajánlani egy könyvet, ami sokmindent helyretenne vagy megmagyarázna: Riekje Boswijk-Hummel: harag, esetleg könyvtárban nézz utána.
2012. jan. 30. 13:10
5/6 anonim válasza:
Próbálj meg vitaminokat szedni és mozogni picit. Nem mondom, hogy biztosan ez lehet a bajod, de lehet segítene. Hallgass pörgős, pozitív zenéket, hetente egy alkalommal ugorj el egy szoláriumba (télen a napfény hiánya "lelohaszt").
Beszélgess a pároddal, éreztesd vele, hogy fontos. Te magad is érezd, hogy fontos vagy otthon és a munkahelyeden egyaránt.
Az is előfordulhat, hogy depressziós vagy. Fordulhatsz szakemberhez is. Sok sikert!
2012. febr. 7. 22:44
6/6 Ancseszkava válasza:
Szia!!
Ez tipikusan a depresszió tünete! Antidepresszánsra hetek múlva sokkal jobban leszel,tapasztalatból mondom,én is ilyen voltam.... fordulj pszichiáterhez sűrgősen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!