Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel pár hónapja ismerked egy oldalon. Sokat beszélünk telefonon és levelezünk is. De nem hajlandó képet küldeni magáról. Ő tudja én hogyan nézem ki. Ez normális dolod, hogy nem küld képet priviben sem magáról?
Én sem küldök, soha senkinek sem képet:) Fb-n is csak olyan képem van kint, amin úgy jelöltek be..
(Bár én férfi vagyok, a nők pedig általában szeretik magukat fényképezni)
Nyilván nem normális! És te sem vagy az, ha elmész így egy vakrandira! A lányok imádnak magukról képet készíteni, és mutogatni azt, hogy minél több bókot kapjanak. Szinte ez élteti őket! Te meg kb. olyan vagy mint itt a nagy többség, hogy a csaj írja, hogy szexelne de nincs kivel, és máris százával jelentkeznek pedig még azt sem tudják hogy kiféle miféle!
De van egy jó hírem! Örökre papucs lehetsz mellette, máris pár hónapja hagyod magad szívatni! A csajok szeretik kihasználni a fiúkat, és rajtad látja hogy mindig az lesz amit ő akar! Ezt jól besz*ptad! Jó kis bólogató kiskutya leszel, mert különben rinyálni fog, egy jó randitok nem lesz, nemhogy ágyjelenet.. Gondolkozzál már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!