Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel pár hónapja ismerked egy oldalon. Sokat beszélünk telefonon és levelezünk is. De nem hajlandó képet küldeni magáról. Ő tudja én hogyan nézem ki. Ez normális dolod, hogy nem küld képet priviben sem magáról?
Figyelt kérdés
Azért volna érdekes a válaszotok,mert én másik városban élek és pár nap múlva megyek a lány városába találkozni vele.Csak éppen fogalmam sincs,hogyan néz ki.Mitől fél?Vagy ne aggódjak?2012. márc. 5. 18:59
23/29 anonim válasza:
majdnem így vagyok én is ő se látott én se, de a lányok sokkal jobban félnek attól hogy visszautasítják őket,ezért nem küld képet
13L
24/29 A kérdező kommentje:
Üdvözletem minden érdeklődőnek.Nos a fejleményekről annyit tudok elmondani,hogy nálam türelmesebb,naívabb,ember szerintem nem létezik a földön:))De a viccet félretéve.Kép nincs továbbra sem,találkozás sem jött össze.Meg szerintem nem is fog.Így van egy virtuális "barátnőm",akivel jól elbeszélgetek.A lelkesedésem a nullára redukálódott.Párkapcsolat kialakítása szempontjából.Szinte jó varátok vagyunk,de ennyi,se több,se kevesebb.Kár,mert én pár keresés szempontjából ismerkedtem vele.Ő meg hiteget én meg balfék módjára,mindent tolerálok neki.De mint mondtam is már,nem remélek tőle semmit sem.Ennyi kifogás már nem is létezik a világon,mint amennyit ő már kitalált a találkozás lemondása miatt.:)))Mindig tanul az ember.Barátság,haverság van.Kép és randi nincs.Ennyi röviden.
2012. júl. 1. 17:07
25/29 anonim válasza:
Hát... Tudod, ha ennyire nem akar semmit, lehet, hogy jobb is így :) Legközelebb biztos találsz valakit ;)
26/29 A kérdező kommentje:
Így alakult.Sajnos.De nem áll meg az élet és biztosan lesz majd aki értékel engem úgy ahogy vagyok.Csak sajnálom,hogy íly nem szép módon hitegetik az embert.Mi végre játszadoznak az emberrel?Hiszen egy életünk van és azt is megkeserítik ilyen csúnya módon.Sebaj.Majd amikor nem várjuk,akkor lép az életünkbe az a bizonyos személy aki érdemes lesz rá,hogy megtegyek érte mindent,hogy boldog legyen.Mert Ő majd megérdemli.:)
2012. júl. 15. 10:18
28/29 anonim válasza:
Hasonló szituban vagyok,csak itt én vagyok az a fél,aki nem küld képet.Ennek oka egyszerű,nem szeretek szembesülni a külsőmmel a képeken,mert szerintem botrányosan nézek ki az összes képen.Ezért nem is nagyon készülnek rólam.
Viszont a személyes találkozástól kevésbé félek,mint attól,hogy képet lásson rólam.:D Nem tudom ez miért van.
Bár nálunk csak szimpla barátkozásról van szó,nem párkapcsolat kialakításáról.
Lány vagyok.
29/29 A kérdező kommentje:
Élég fura számomra,hogy miért olyan nagy dolog ez a képkérdés.Én sem vagyok egy adonis,de én mertem magam felvállalni.Ha az elején nem merjük felvállalni magunkat,mi lesz később?Megmondom én:gubanc.Az én esetemet nézve:Mivel-egy kicsit-másnak festette le magát,így most hogy látom a fényképét másképp képzeltem el.Mivel ugye eleddig csak a fantáziámra volt bízva ez a kép kialakítás.Pár dolog nem passzol,azzal amit mondott magáról és ami a valóság.Csak az ismerkedős oldalon tett ki magáról képet.Nekem privibe nem volt hajlandó küldeni.Két hónappal ezelőtt készült képet tett fel magáról.Olyan jó minőségűre sikerült a kép,hogy csak néztem.Mivel-elmondása szerint-nem lehetett a telójával jó képet készíteni.Szóval pár dolog sántít.Nem stimmel.Ezért is van nagy jelentőssége a képnek.Mert így hazugságba sodorhatja magát és csak gubanc van belőle.Én nem mondtam neki,hogy valami bibi van,mert már egyálatlán nem hiszem,hogy lesz ebből valami is.Csak az a baj,hogy hiteget,meg fontos vagyok neki,meg szerelemes belém.Hát ja.Persze.Hogyne.Amíg nem láttam róla képet nagyon tetszett a maga kedves lénye.De sajna hazudott.A kinézetével,a kép kérdéssel(tud csinálni,nem tud csinálni képet magáról)Ja egyszer azt mondja:ellopták a biciklijét,aztán meg van,de lapos.Azután megint ellopták.Most ez az utolsó verzió.Ilyen kis bagatel dologban mindek hazudni?Kit érdekel,hogy van vagy nincs kerója.Vagy több vasat tart a tűzben és már nem tudja kinek mit mondott.Szóval,bonyólódik a szitum.Már nem csak a képkérdés van porondon,hanem az igazság-hazugság keskeny ösvényén billegve,szinte le-leeső kedves lányról szól ez a dolog most.A képkérdés-szinte-már a múlté.De érdekes módon az egyik feltett képen szerintem nem is ő van.Vicces egy kicsit.Mindegy.Ez van.
2012. okt. 21. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!