Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a kapcsolatom? Félek, hogy átver! Én 24 éves lány vagyok a barátom 25

Figyelt kérdés

Másfél hónapja vagyok együtt a párommal és szeretném kicsit szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat mert nagyon megszerettem,viszont ő azt mondja várjuk meg mi lesz ebből...

Mit jelent ez?

Általában egy héten 2-3-szor találkozunk akkor inkább csak nála vagyunk és sokszor előfordul,hogy csak tv-zünk csacsogunk a semmiségekről és szóba sem kerül mondjuk a kettőnk kapcsolata,hogy velünk mi van merre haladunk?Bizonytalan vagyok.

A barátainak nem mutatott még be és úgy érzem nincs is szándékában.Nem nagyon keres napközben és sokszor esténként sem.A találkozásokat általában én kezdeményezem.

Pár napja nála jártam és a fürdőszobában talált hosszú fekete hajszálakat elnézve pedig elindult a fantáziám,hogy lehet több vasat tart a tűzben?

Mit tegyek?

2012. febr. 24. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bizony leht ,hogy nem csak te vagy neki és még nem tudta eldönte ,hogy mi is legyen veletek.
2012. febr. 24. 13:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Mit értesz azalatt, hogy szeretnéd szorosabbra fűzni a kapcsolatot?
2012. febr. 24. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Kispados vagy. :(
2012. febr. 24. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Csak dugni tart, egyértelmű. Biztos, hogy van másik nője, akit visz ide-oda. Téged meg azért nem, mert lebukna előbb utóbb. Hagyd a fenébe!

32N

2012. febr. 24. 14:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Szorosabbra fűzni,tehát normális párkapcsolatban élni ahol megbízhatok a páromba és bármikor hívhatom találkozhatok vele...
2012. febr. 24. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:

téged ő csak dugni akar, ez a történet ennyiről szól

amíg ott vagy, addig kényelmes, mert megb@szhat, de nem igazán akar tőled semmi különösebbet

én sem mutatom be senkinek azokat a lányokat, akiket csak kúrhat, ő sem mutat be, és ezt jól teszi, ez nem egy olyan kapcsolat

nem kell minden szexkapcsolatot átfordítani párkapcsolattá

ha neked nem elég a szexkapcsolat, akkor hagyd el, egy szó nélkül

ha futsz utána, hívogatod, akkor meg ne csodálkozz, ha kihasznál, hiszen ez egyenlő a felajánlkozással, odadobtad neki magad, nem számítasz neki semmit, csak beléd törli a gec!s farkát néha

a fekete hajszálat ha megemlíted neki, biztos, hogy kitalál valami jó mentegetőzést, magyarázatot, meggyőz, könnyű lesz neki, mert hinni akarsz neki

te vágysz erre a kapcsolatra, ő meg élvezi, hogy minden erőfeszítés nélkül szerzett valakit, akit kefélhet, szopathat

esetleg a barátainak eldicsekszik, hogy milyen gyanútlan nőt sikerült megvezetnie, de be nem fog mutatni, lehet, hogy szégyell, lehet, hogy vannak más női, a barátai meg egy perc alatt elszólnák magukat, lebuktatnák előtted

igaza van, nem szabad összekeverni a szexkapcsolatot a barátokkal, párkapcsolattal, családdal, bemutatással, pláne az összeköltözéssel

2012. febr. 24. 14:19
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Elgondolkodtató...

2012. febr. 24. 14:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Én olyan sokat nem gondolkodnék. Ultimátumot adnék, vagy rendes társasági eletet is élünk, eljárunk ide-oda, vagy mehet a francba.

32N

2012. febr. 24. 14:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteségeteket!
2012. febr. 24. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem adnék ultimátumot sem.Csupán többet nem találkoznék vele.Nem jártok,tehát szakítani sem kell.Egyszerűen többet ne keresd.Van egy olyan érzésem, hogy ő sem keresne téged...
2012. febr. 24. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!