Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csakmert egy sexshopban vagyok eladó törvényszerű hogy emiatt már a 3. kapcsolatom menjen tönkre az aktuális lány szülei miatt?
Mérnökként szexshopban dolgozol? :OOO
B@sszameg, tényleg itt tartunk ma?!
Még ha valami humánszakos semmitérő cuccod lenne, nem csodálkoznék...
Milyen mérnök vagy hogy nem találsz melót?
Építész?
21F
Lehet, hogy vinned kellett volna ajándékba a szülőknek valami segédeszközt.
Viccet félretéve, hát nekem is fura lenne kicsit, de ez is csak egy munkahely,és ha jól kijönnél a lányommal, akkor elfogadnálak.
Na ne menjünk bele ebbe a humánszakos, semmitérő dologba, jó? Fejlett országokban igenis kellenek az ilyen végzettségű emberek. Na, de nem ez a lényeg...
Kérdező, szerintem nem emiatt mennek tönkre, de ezt végsősoron neked kéne tudni. Mármint, most gondolj kicsit bele, azért a szülőktől valamennyire természetes a meglepődöttség, de nem hiszem, hogy a hátad mögött a lányukat ellened fordítanák. Legalábbis ha normálisak, akkor nem. Nem az ő dolguk eldönteni, hogy a lányuk kivel van, vagy kivel nincs.
előbb had kérdezzek én vissza és lehet hogy nem is kell válaszolnom! szóval nem tudod elhinni? ok és te már végeztél vagy még tanulsz és etetnek a rizsával hogy dilomaosztó után rögtön "milliomos jazzdobos leszel"? ha végeztél-netán pont mérnökin-akkor mikor?még recesszió előtt vagy nemrég? utóbbi esetében protkóval helyezkedtél el vagy anélkül?
összegezve:tud ez a világ kegyetlenebb lenni a vártnál.ez a "csaknem...mert az már durva lenne" idejét múlt önnyugtatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!