Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy eladó lány a tescoban. Kb 17 éves. én 16 vagyok. Tetszik nekem. Hogyan szólítsam meg? Hogy mondjam meg neki hogy tetszik nekem?
Én is Tescóban dolgozom. Hozzám jött már oda srác ismerkedni. Hát ő nem volt az esetem, egyáltalán nem,d e ha egy olyan pasi jött volna oda, aki tetszik, akkor lehetett volna belőle valami. Lényeg, hogy ne nyomulj túlságosan, legyél udvarias, és legyen jó a szöveged. Nem kell előre eltervezni, hogy mit mondasz, csak legyen valami jó indításod. Szóval ne azzal menj oda, hogy "Bocsi, tudnál segíteni? Hol találom a mandulás Tibi csokit?" Ilyenből van napi 10 és baromi fárasztó, szal ezzel nem fogod felszedni. Megmutatja hol van és rohan a dolgára. De pl mivel 17 éves, vagyis biztos diákmunkán van a Tescóban, indíthatnál azzal, hogy érdeklődsz a munkáról, meg arról hogy hogyan lehet bekerülni dolgozni, ő hogy került ide, szal tégy úgy mintha te is dolgozni akarnál és tanács kellene.
19/L
Mikor mész a pénztárhoz köszönj neki,mosolyogj rá!Ha visszamosolyog akkor lehet teis tetszel neki!
Emelett az eladóknak van névtáblájuk mond neki hogy milyen szép neve van és kérdezd emg hogy munka után nem-e lenne kedve sétálni egyet,vagy inni valamit!
Vagy puhatolózd ki hogy mikor végez és várd meg munka után!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!