Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csakmert egy sexshopban vagyok eladó törvényszerű hogy emiatt már a 3. kapcsolatom menjen tönkre az aktuális lány szülei miatt?
És a barátnőid hogy reagáltak rá, amikor először elmondtad? nem törvényszerű, de azért a gyerekükön meglátszik a nevelés, ha teljesen elfogadó volt, csak mondjuk kicsit csodálkozott, lehet, hogy a szülei is olyanok lesznek.
Másik: talán jobb lenne ezentúl a pofaviziteket kicsit későbbre tolni, el is mondhatod a barátnődnek miért.
Nekem csak az jut eszembe, hogy betojásolható lányokkal jöttél össze. Az én szüleim 1X próbáltak beleszólni egy kapcsolatomba, de úgy elhajtottam őket, hogy soha többet nem próbáltak beleszólni egybe sem. A hugomnak pedig már meg sem próbálták, pedig ő járt elég alvilági figurával is. Ha rám hallgatsz, megpróbálsz kicsit határozottabb nővel összejönni, akinek már eleve van elképzelése az életéről, és nem befolyásolható. A másik dolog, hogy csak azután mutatkozol be a szülőknek, amikor már elég komoly a kapcsolat ahhoz, hogy anyuci és apuci ne tudjon elszakítani titeket egymástól. A harmadik ötletem pedig az ,hogy úgy ismerkedsz, hogy megkérdezed a szülők korát, és szellemiségét a csajtól. Az idősebb, begyöpösödött szülőket pedig messze elkerülöd (tudod, nézd meg az anyját, vedd el a lányát).
Mondjuk magunk között (és nem h*lye sztereotipiával élve) ha én dolgoznék ilyen helyen, én biztos végigpróbálgatnám a dolgok közül a nem becsomagoltakat... bár én amúgy sem vagyok ilyen téren teljesen 100as :) (de ezt már csak amolyan feszkóoldásnak szántam :) )
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!