Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, h én mint lány, leszólítanék egy vadidegen, de rohadt helyes srácot 1 boltban (ugyanis eladó)?
Már régebben szemeztünk, de olyan jól néz ki az illető, h sztem kb. 100 lánnyal szemezhet 1 nap:D
Szal ez mennyiben lenne gáz, h én szólítanám le?
Vagy ezt elvárják a srácok manapság, h a lány kezdeményezzen? Ezt hallottam:S
Ha igen, hgyan tudnék úgy, h az ne legyen túl átlátszó ill. kínos?
Az nem volna gond hha visszautasít (bár nemhinném:D) merthát annyi jó pasi van még:P
Eléggé félénk vagok e téren, pls segítsetek, köszi!
Esetleg elmész barátnőddel ruhákat próbálni, és a sráchoz fordulsz tanácsért, mivel a barátnődet elfogultnak véled:) Vagy kérdezhetsz egyfajta márka típusról is, hogy náluk várhatóan mikor fog megjelenni, mi a véleménye az ilyen/olyan stílusokról. Ebből már sok mindent le lehet szűrni, hogy áttérj a hobbijaidra, abban meg már csak találtok közös témát;).
Ilyen szempontból pedig szerencsésebb, hogy nem a kasszánál áll, ott többször meg kéne szakítani a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!