Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyi plázában van egy 'étterem', inkább gyorsbüfé ahol van egy nagyon helyes eladó, barna haj, szép kék szemek :$ ilyen steaket vagy mit árul :D sokszor járok a plázába és mindig látom, de nem tudom mit lépjek, szerintetek? 16/L
Nem kell agyalni, hogy milyen témát hozz fel, hogy beszélgetni tudjatok. Légy tökös és kerek-perec mond el neki, hogy tetszik neked. Ez a lányoknak nagyon bejön, mert határozottságot, férfiasságot tükröz, azt mutatod, hogy tudod mit akarsz és azt meg is szerezed.
pl.: "Szia! Ide kellett jönnöm hozzád, hogy elmondjam, nagyon csinos vagy! Mond csak, vannak belső értéked is? Mond 3 okot, amiért érdemes Téged megismerni!"
Aztán jöhet a számcsere...
vagy
Szia! Amikor az előbb megláttalak, aranyos lánynak tűntél, de most, hogy ide jöttem, meg főleg! Azért jöttem ide, hogy elkérjem a számod, mert meg akarlak ismerni!
stb, stb...
A legjobb tanács amit adni lehet az az, hogy viselkedj férfiként, mert a lányoknak férfi kell.
"Az utolsó mit kap? Hol van a szövegben, hogy fiú a kérdező?"
Hát ezen olyat szakadtam. XDXD
Amúgy igazad van, nem tud olvasni a marha.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!