Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a kapcsolatom? Félek, hogy átver! Én 24 éves lány vagyok a barátom 25
Figyelt kérdés
Másfél hónapja vagyok együtt a párommal és szeretném kicsit szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat mert nagyon megszerettem,viszont ő azt mondja várjuk meg mi lesz ebből...
Mit jelent ez?
Általában egy héten 2-3-szor találkozunk akkor inkább csak nála vagyunk és sokszor előfordul,hogy csak tv-zünk csacsogunk a semmiségekről és szóba sem kerül mondjuk a kettőnk kapcsolata,hogy velünk mi van merre haladunk?Bizonytalan vagyok.
A barátainak nem mutatott még be és úgy érzem nincs is szándékában.Nem nagyon keres napközben és sokszor esténként sem.A találkozásokat általában én kezdeményezem.
Pár napja nála jártam és a fürdőszobában talált hosszú fekete hajszálakat elnézve pedig elindult a fantáziám,hogy lehet több vasat tart a tűzben?
Mit tegyek?
2012. febr. 24. 13:35
12/12 anonim válasza:
Istenem, mennyi hülye van itt. Találsz fekete hajszálakat és rögtön megcsal? Veled én sem kezdenék komolyabban. Meg az itteni válaszolók (100% biztosak ,hogy megcsal, holott nem isi smerik a csávót) sem komoly emberek. Grat. Ennyit az élettapasztalatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!