Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány, akivel pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akivel pár hónapja ismerked egy oldalon. Sokat beszélünk telefonon és levelezünk is. De nem hajlandó képet küldeni magáról. Ő tudja én hogyan nézem ki. Ez normális dolod, hogy nem küld képet priviben sem magáról?

Figyelt kérdés
Azért volna érdekes a válaszotok,mert én másik városban élek és pár nap múlva megyek a lány városába találkozni vele.Csak éppen fogalmam sincs,hogyan néz ki.Mitől fél?Vagy ne aggódjak?

2012. márc. 5. 18:59
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
természetesen várom mások véleményét is,mert eléggé tanácstalan vagyok és mindenki hozzászólása érdekel:)
2012. márc. 6. 06:36
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerű. Kérj tőle képet. Ha nem küld akkor nincs miről beszélni, nem hiszem hogy akkor komolyak a szándékai ha nem vállalja fel magát..
2012. márc. 6. 11:58
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha még aktuális: mondd meg neki hogy szeretnéd látni, és úgy könnyebb lenne megismerni majd amikor szembejön. Ha viszont te már küldtél neki képet ne félj attól hogy nem fog odamenni hozzád.
2012. márc. 7. 17:10
 14/29 László22 ***** válasza:

Vagy a texasi láncfűrészes vagy egy ronda magával nem megelégedő csaj aki fél hogy leszólod ha meglátod vagy lefújod a találkozást, én is amondó vagyok hogy kérd el tőle a képet, gondolom nem meztelen képet küld magáról hogy vissza élj vele ez egy régi rossz trükk hogy ne küldjön képet, ja és benne van a pakliban hogy nem magáról fog küldeni képet, ilyet is megéltem már én is még a régi kis gyermek koromban :D Vigyázni kell az ilyennel könnyen átvághatnak és mehetsz a kukába :D szó szerint :D Hány éves vagy amúgy? :D

Egy történet gyorsan. Pár éve egy pasit elcsaltak ide Szolnokra egy csaj találkozni, a vasúti töltés mellet találkoztak a csaj hozta magával a haverjait jól agyon verték a gyereket és kidobták a sínre úgy buktak le hogy nem járt arra felé a vonat karbantartás miatt és úgy találták meg. Nem lebeszélni akarlak róla de attól hogy himbilimbid van még nem vagy védet :D

2012. márc. 10. 10:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi mond, hogy miért nem küld? Lehet, hogy elégedetlen magával.Valószínüleg nem annyira dekoratív:-( Szeretné ha először a belső értékeit szeretnéd meg, aztán majd nem zavar ha nem teljesen felel meg az elvárásaidnak. Én is ismerkedtem már így. Én pont az ellenkezője miatt nem küldtem szívesen képet: Külsőre általában bejövök a pasiknak és nem szeretném ha csak emiatt akarnának velem lenni.

Amúgy hány évesek vagytok?

2012. márc. 10. 10:46
 16/29 anonim válasza:
szerintem nem néz ki valami jól és azért nem akarja h lásd de hát ha találkozol vele akkor már majd mindent megtusz :PP
2012. márc. 10. 12:47
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Sokat segítettek nekem.Lehet nem is foglalkozom ezzel a lánnyal.Mert még sokkal több susmus van a háttérben.De mire én leírnám az egész történetet.:))Hát nem 2 percig tartana.Szerintem kiadok egy könyvet erről a egész történetről majd.:))Annyira szövevényes és kusza és fura dolgok történnek ez a lány körül,hogy ez a kép kérdés-lehet-már szinte eltörpül a többi mellett.De természetesen várom a véleményeteket még:)
2012. márc. 10. 12:56
 18/29 anonim válasza:
szerintem se foglalkozz a csajjal van még milliónyi nem ? szerintem hagyd békén de azért még egy próbát megér kérjj tőle megint képet és ha akkor sem ad akkor végleg haggyad:))
2012. márc. 10. 13:52
 19/29 A kérdező kommentje:
A lány már volt "vakrandin",elmondása szerint:valamelyikből barátság lett,a másikból semmi sem.Ő így gondolkodik.Ha nem tetszik és ezt nem vállalom fel,akkor viszonlátás.Mehetek is amerre látok.Most még filózom,hogyan legyen tovább.Vagy legyen-e tovább:)
2012. márc. 10. 17:52
 20/29 László22 ***** válasza:
A tiétek már nem vakrandi, a vakrandi amikor nem tudsz a másikról szinte semmit sem csak kb hogy néz ki és miben lesz, nem beszélgettek időtlen időkig egymással, mert most már neked és neki is van egy benyomása a másikról, nem szó szerinti :D Hallottam már róla és majdnem volt nekem is de nekem tudnom kell hogy ki az a nő akihez megyek, nem elégszek meg azzal hogy tudom nagyjából hogy néz ki. Semmi értelmét nem találom annak hogy nincs semmi támpontja az embernek. Mond meg neki is a véleményedet erről a dolgokról és ha akkor sem akar hajlani a dologra akkor maradjon a jól bevált szar dolgánál találkozáson vakon majd jól talál magának egy bunkó alkoholista állatott aki üti veri majd az kell a sok nőnek :D
2012. márc. 12. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!