Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a "rosszat" választjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a "rosszat" választjátok lányok?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék egy pár lány véleményére:

Megfigyelésem szerint nagyon sok értelmes, magasan képzett csajt el lehet bűvölni "paraszt" viselkedésel.

Ha van két csávó, mindkettő jóképű, az egyiken látszik, hogy jelentősen kevesebbre fogja valszeg vinni, de egy nagy paraszt, a másik meg a jelentősen magasabb végzettsége miatt már most is jobb módú és nagy valószínűséggel sikeresebb lesz, ráadásul kedves, rendes, miért a paraszt kell nektek?

Ismerek csajokat akik többedszerre is ugyanúgy megszívják...összejönnek a paraszttal, aztán persze akkorát koppannak pár hónap múlva mint az állat, de legközelebb újra egy paraszt kell.

Komolyan erről könyvet kéne írni...

2012. márc. 19. 16:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Utolsó! Nem olyan biztos az, közeli ismerettségembe is tudok ilyen párost, kivéve hogx a csajszi jó tnauló, de megtesz mindent érte, de hát buts.. " Több éve" vannak együtt ( volt h hónapokra is külön voltak )A csaj nagyon sok midnent elnézett neki, pedig csalta folyamatosan.. A srác ugyenez a " rossz fiú" ( átlag: iszik-drogozik-nőzik ) ugyanugy csalja most is! Tapasztalatból mondom.. :) Sajnos nem sajnos.. Egy embert nem lehet g y ö k e r e s e n megváltoztatni!

17/L

2012. márc. 19. 17:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Mert az intelligencia, a végzettség nem kelt fel evolúciós ösztönöket a nőkben. Leginkább azért, mert mikor ezek kialakultak az emberek még beszélni sem tudtak rendesen, max. így hümmögni egymásnak.

Viszont ha volt egy ősember, aki bármikor meg tudta védeni a nőt, és el tudta ejteni a zsákmányt, hogy kaját adjon a családjának, az volt az alfa hím, ilyet akart mindegyik. Amelyik visszafogott, bátortalan volt, azt egyrészt a társai lenyomták a hierarchikus létrán, másrészt a vadászatban sem volt sikeres, elkapott egy pockot aztán kész.

Az már más kérdés, hogy néha a mások lealázása és a bunkóság miért egyenlő, mint az általános magabiztosság a nőknél. (Ebben a mondatban nem vagyok biztos, hogy érthetően fogalmaztam meg.)

2012. márc. 19. 17:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Azt tapasztaltam, hogy mikor kedves-aranyos-visszafogott srác voltam minden csajnak csak barátként kellettem, de mikor kíváncsiságból felvettem a mostani énem, ezt a beszólogatós, paraszt, leszarom stílust sokkal másabb lett minden, a csajok elkezdtek rohamosan érdeklődni irántam. A legjobb az egészben, hogy nem is kell már megjátszanom magam mert jobban bejön ez a szabadság, hogy nem kell kedveskednem stb :D Persze párommal tudok romantikus is lenni, figyelmes stb, nagyon jó hogy megtaláltam ezt az arányt a kapcsolatomban :D
2012. márc. 19. 18:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért buták ezek a kérdések mert rajtad kívül mindenki rossz. Ha egy nálad jobb fiúval jönne össze akkor talán boldog lennél, hogy ő mással boldog? Arra a fiúra is tudnál valami rosszat mondani, hisz nem téged választott, ez mindenképp rosszul esik.
2012. márc. 19. 18:11
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen, pont ezt vettem én is észre.

Ha előadom az önbizalomtól csöpögő parasztot, akinek a csaj csak játszani kell, akkor kvázi bármelyiket megkapom, a gond csak az, hogy azzal aki tényleg kéne, a valódi énemmel akartam közeledni...meg is lett az eredménye...

Nem baj majd legközelebb megkapja a magáét ő is...

Amúgy kedves leányzók, a megfigyelésem szerint, ezzel a hozzáállásotokkal két fajta srácot hoztok létre az alapvetően kedves fiúkból, az egyik felük nem is fog merni próbálkozi, akinek meg egy kicsit több tök szorul a gatyájába, az meg átmegy csajozógépbe és paraszt úthenger módján csak bugyitba hajt.

2012. márc. 19. 18:13
 16/21 A kérdező kommentje:

A kérdés "butaságáról" csak annyit, hogy egyrészt ha nálam jobb csávó kell egy csajnak, azt meg lehet érteni...bár nem sok ilyen van...

De az nehez fér bele a fejembe, hogy értelmes emberek egyszerűen nem tudnak a hibák tanulni.

Én is égettem már meg magad...de abból tanultam...némelyik csaj viszont erre teljes képtelen.

2012. márc. 19. 18:17
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
18:08-as vagyok, jaja jól mondod kérdező, szörnyet teremtenek így jó eséllyel :DD
2012. márc. 19. 18:22
 18/21 anonim ***** válasza:

akkor én nagyon elfajzott lehetek, mert nekem nem jönnek be a parasztok. inkább akkor elbeszélgetek egy csendesebb, normális gyerekkel, mint h ilyen paraszttal szóba álljak.

nem tudom, én valahogy nem mozgok ezekben a körökben, engem idegesítenek, nem állok velük szóba, ha nem muszáj. és nem azért mert kevesebbre viszi, ó nem. egyszerűen taszít a viselkedésük.

2012. márc. 19. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
ne csináljatok már megint úgy, mintha csak ez a két férfitípus létezne... nem kötelező sem egy f*sznak, sem papucsnak lenni, az önbizalom és az udvariasság, kedvesség nem zárja ki egymást. a lányok többsége ugyanúgy nem tudna hosszútávú kapcsolatot kialakítani egy nagydumás paraszttal, mint egy félénk lúzerrel, és azért kellene megtalálni az egyensúlyt a kettő között, mert az élet minden területén az viszi valamire, akinek ez sikerül.
2012. márc. 19. 19:42
 20/21 anonim ***** válasza:
A 'parasztok' életképesebbek a család fenntartásához nem iskolai végzettség kell hanem rátermett személyiség ezt keresik a nők olyanokat akik nagyobb eséllyel produkálnak életképes utódokat.
2012. máj. 12. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!