Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a csajok a normális pasi aki nem akar neki rosszat, nem csak du. Ni akarja, törődik vele az max csak barátnak jó?
oké, hogy törődsz velünk meg minden, de ha barátként viselkedsz, barát is maradsz! igenis el kell minket csábítani! ha tényleg minden olyan jó volt a kapcsolatotokban, akkor meg elég érett vagy egy kapcsolatra, csak arra nem, hogy olyan felet válassz, aki szintén érett hozzá.
20L
Mert az éretlen lányoknak még izgalom meg pezsgés kell, nem pedig biztos érzelmi háttér és szeretet.
Az előttem író 20/L-t meg nem értem. Attól még, hogy valaki kedves meg törődő még nem biztos, hogy "csak" barátilag viselkedik.
Hát a legtöbb nálam barátzónába került fiú, aki többet akart, sosem közeledett felém igazán, csak úgy mintha szimplán tényleg csak barátkozni akarna..
20L
8.
Olyan nincs, hogy barátzóna, azt felejtsd el. Csak néhány hugyagyú lány találta ki ezt a baromságot. Engem ne tegyen soha egy nő sem ilyen kitalált, mondva csinált zónába, mert szörnyen megbánja. Ha nem kellek, akkor megyek a következőre, nem fogok küszködni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!