Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egy pasi veszekedéskor mindennek elmondja a barátnőjét?

Figyelt kérdés
A barátom amikor veszekszünk szó szerint elmond mindennek,(nyomorék,krva,fa..szopó stb)mikor már csillapodtak a kedélyek azzal magyarázza,hogy ő ilyen,és nem gondolkodik.De bennem ezek megmaradnak,nem tudom elfelejteni.
2012. jan. 22. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Önuralmat nem szabad szem elöl téveszteni az a véleményem. 18/F
2012. jan. 22. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem normális a pasim mikor ilyeneket mond vagy pofot a dok neki vagy nem szólok hozzá hanem elmegyek nyugodtan és másnap már jön hozzám bocsit kérni
2012. jan. 22. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem normális. Ilyen szavakat egy igazi férfi sosem engedne meg magának senkivel szemben. Mondom, senkivel.
2012. jan. 22. 17:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom.Akkor helyes a meglátásom,hogy nem szeret igazán?....
2012. jan. 22. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Helyes,mert ,ha szeretek valakit,bármi történjen,ilyeneket nem mondok.Nem vagy senkinek a lábtörlője,keress mást,késöbb,rosszabb is lehet.
2012. jan. 22. 18:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb,hogy a végén már én is csúnyán beszélek,mert megbánt,és ő meg ezzel érvel később,hogy én is ocsmányul beszélek...
2012. jan. 22. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Elaljasít téged is,és amelyik kapcsolatban emelkedni nem tudsz, abban süllyedsz. Egyetlen veszekedést sem szabad hagyni elfajulni annyira,hogy elkezdjük a másikat minősíteni.Azt esetleg elsorolhatjuk, hogy mivel nem értünk egyet, vagy hogy mi nem tetszik, de az, hogy te ilyen vagy olyan vagy, nem megengedhető.
2012. jan. 22. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem gondolkodik?

Nem normális.

Ráadásul az ilyen ember vitánál később teljesen kivetkőzhet magából - és mondjuk megöl vagy megnyomorít. Aztán esetleg végez magával is, ha szeret - de ez nem hiszem, hogy téged vigasztalna.

AZONNAL OTTHAGYNI!

De ez nem lesz egyszerű, majd meglátod... lehet, hogy jobb lenne társaságban elmondani neki.

2012. jan. 23. 01:08
 9/9 anonim válasza:
ez nem normális dolog nálunk is ez van, és én is nehezen viselem.
2012. febr. 13. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!