Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 18-19 év alatt nem jön be egy pasi sem?
Azt vettem észre hogy csak az idősebb pasik jönnek be..mondjuk olyan 18-19-20 vagy még idősebb.. volt már egyszer hogy egy 26 éves jött be!
Mielőtt valaki azt írná, hogy biztos apakomplexusom van, hát nincs..Apukámmal nagyon jó a viszonyom, mint ahogy mindenkivel a családomban! 16/L
na jó akkor kiegészítem!!
A Kékszalag után meghívták a családomat a verseny utáni "buliba" ahol sikerült közeli viszonyba kerülni egy 30 éves versenyzővel..Nem csináltuk "azt" de sokáig eljutottunk..
Utána még találkoztunk egy darabig (persze titokban) de aztán közösen úgy döntöttünk, hogy ez nem fog menni. Most volt egy korombeli barátom de nem éreztem vele jól magam, mert végig csak az jutott eszembe, hogy mennyivel jobb volt a 30 éves pasival!!
Én is pontosan ilyen helyzetben vagyok,nem igazán jönnek be a 16-17 éves fiúk.Gondoltam megirom,hogy ne gondold,hogy egyedűl vagy:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!