Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha 18-19 év alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 18-19 év alatt nem jön be egy pasi sem?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy csak az idősebb pasik jönnek be..mondjuk olyan 18-19-20 vagy még idősebb.. volt már egyszer hogy egy 26 éves jött be!

Mielőtt valaki azt írná, hogy biztos apakomplexusom van, hát nincs..Apukámmal nagyon jó a viszonyom, mint ahogy mindenkivel a családomban! 16/L

2012. jan. 3. 21:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
hol laksz? 19/f
2012. jan. 4. 16:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen normális, én se jöttem be senkinek középiskolábon, most meg hajjaj :P hehehe....
2012. jan. 5. 12:01
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó. Nagyképű balfék vagy,
2012. jan. 5. 12:09
 24/26 anonim ***** válasza:
46%

ennyi hülyét 1 helyen

ne halgas rájuk érett gondolkodású lány vagy hallgass a szívedre a korod beli srácok neked semit nem tudnának adni csak 1 nő vagy a sok közül akit le kell fektetni mert nem lesznek menők :/ a veled 1 idős fiúk semmire valók mind, kivéve 1-2 a több ezerből!

Neked férfi kell aki meg tudja azt adni amire vágysz törődik veled és nem játszik az érzelmeiddel és nem gyerekként kezel.

25-26 évnél idősebb az ne legyen mert az már durva 10 év bele fér :)

ugy,hogy normális mert többre vágy 1 tini kapcsolatnál :)

25f

2012. márc. 31. 15:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát,igen.

Engem 20 éves koromig nem érdekeltek a fiúk.

Ez a normális 18 év alatt még nagyon fiatal vagy anyi idősen még nem kell pasi.

En itt vagyok 24 évesen és még sose volt pasim

😘

2020. jan. 18. 05:57
 26/26 anonim válasza:
24 éves fiú vagyok, nekem egy 16 éves lány tetszik. Sajnos nem tudtam, hogy még csak 16 éves. Facebookon beszélgettünk egymással, élőbe is persze(18-nak néz ki) neki is bejöttem. Viszont mikor megtudtam, hogy még csak 16 éves, akkor írtam neki, hogy ez így nem buli. 8 év különbség rengeteg. Itt még az is kérdéses, hogy a lány apja ezt hogy fogadja, hogy 16 évesen egy 24 évessel jár. Lehet az apuka beütné a fiú képét. :D Úgymond én nem mernék bele menni ilyenbe.
2021. szept. 10. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!