Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 18-19 év alatt nem jön be egy pasi sem?
Azt vettem észre hogy csak az idősebb pasik jönnek be..mondjuk olyan 18-19-20 vagy még idősebb.. volt már egyszer hogy egy 26 éves jött be!
Mielőtt valaki azt írná, hogy biztos apakomplexusom van, hát nincs..Apukámmal nagyon jó a viszonyom, mint ahogy mindenkivel a családomban! 16/L
Nem mondtam ilyet, hogy csak a külső számít..És nem vagyok tucatringyó, egyáltalán nem..Ezt kikérem magamnak! Eddig egy pasim volt meg az a bizonyos 30-as.. semmi más..
Ja és 2 diplomásnak üzenem, hogy én se járnék olyannal akinek csak a külsőm miatt kellek.
Kérdező!
Egy normális 30-as férfinak nem kell egy 16 éves kislány.
De egy normális 24esnek simán :D
Na jó hülyülök (kicsit) :)
Félretéve a tréfát ha komolyan gondolod és a szándékaid is komolyak egyáltalán nem baj. Általában ez így szokott működni.
Normális vagy, nekem értelmes, rendes lánynak tűnsz írásod alapján.
Nem is csodálom, ha inkább érettebbek férfiak jönnek be neked. A te kortársaid még elég gyerekesek mind jellemre, mind külsőre.
Ne kövezzetek meg, de szívesen ismerkednék lányokkal, mert jó ideje vagyok már egyedül.
22/F
Véleményem szerint te sem és azok a férfiak sem normálisak!
Te azért nem, mert képtelen vagy az ösztöneid ellen cselekedni (normális 16 éves lány vagy keres egy normális hozzá korban is illő srácot, még ha sokáig is tart, vagy pedig vár még pár évet).
A férfiak meg azért nem 100asak, mert kihasználják a tapasztalataikat: ami nem jön már be egy 30as nőnél (akár 22, 23 évesnél se) azt ti simán megeszitek kiscsillag.
Jöhettek azzal, hogy miért kövessenek társadalmi normákat blabla, de egy 30 éves érett gondolkodású férfi még szexre sem használná az ilyeneket.
Akármelyik lány pedig nem anyagi biztonság miatt választ párt magának...
22 éves vagyok, nem vagyok ronda sem, és különélek a családomtól, mégis hányok az ilyentől, holott minden adott lenne, hogy veletek foglalkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!