Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok olyan pasit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan pasit aki visszahúzódóbb, elmélyültebb, de van elgondolása a dolgokról, felismeri a világ hibáit (nem agymosott, vagy hogy fogalmazzak)?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy egy rendes értelmes gyereket nem lehet már találni manapság sehol :D

Buliban nem nagyon lehet tartósabban ismerkedni, mert mindenki csak vagy 'nagyon kemény vagyok' vagy 'húde részeg vagyok aztse látom kivagy'....Vagy én járok rossz helyre, a lényeg h fogalmam sincs hol vannak a normális arcok..

2011. nov. 29. 19:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Hát max a buszon találsz meg, mert bulizni tényleg nem járok, szóval ha mód van rá akkor csak a vak szerencse.

18/F

2011. nov. 29. 19:30
 2/27 anonim ***** válasza:
Történetesen én felfedezem magamat a leírt tulajdonságokban, de mindig csak a külső számít úgyis (igaz én egyáltalán nem nézek ki rosszul, de macsónak sem nevezném magam). :)
2011. nov. 29. 19:30
 3/27 anonim ***** válasza:
Általában ezen tulajdonságok jellemzik azokat, akiket lúzernek, kockának és még ki tudja minek nevez a többség. Akikkel "valami baj van", mert nem olyanok, mint az átlag, nincs/nem volt annyi barátnőjük, mint az átlag stb. Ilyeneket keress, meg fogsz lepődni.
2011. nov. 29. 19:33
 4/27 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ilyet majd pont buliban találsz. Valami egyéb közösségi dologra kell gondolni, főleg az iskolán belül, nyelvkurzus, szakkörök, egyetemen pl könnyű új embereket megismerni, nagy a szórás az órákon. Esetleg marad a busz, de ott meg nincs ráírva.
2011. nov. 29. 19:33
 5/27 A kérdező kommentje:
Igazából a külső annyira nem számít, jó persze van olyan típus amitöl falra mászok, de úgy is fogalmazhatnék h bírom az érdekes arcberendezéseket is :)
2011. nov. 29. 19:34
 6/27 anonim ***** válasza:
Figyelj ide.. én bulizok, vannak barátaim, nem vagyok antiszociális, a leírtaknak nagyjából megfelelek, és minden lánynak (nagy részben) ez folyik a szájából, de mégis inkább az izomanyu beképzelt palikhoz mennek, és például nekem non-stop kell két lábbal és két kézzel kapáléóznom ha meg szeretnék hódítani valakit, vagy nem is meghódítani, csak összejönni. A meghódítás itt azért egy erős kifejezés lenne, legalábbis az én esetemben. Nem szeretnék ahhoz hasonló szteretípiákat idedobni, hogy "de pedig mindenkinek a legjobb külsejű kidolgozott áru kell" - de sajnos mostmár kezd elszállni az az igaz mondás is hogy :" külső megfog, belső megtart" mert már nem a belső tart meg, hanem inkább a bicepsz. De kíváncsi lennék a te véleményedre is!
2011. nov. 29. 19:34
 7/27 anonim ***** válasza:
És egyébként, én is ezt látom magam körül.
2011. nov. 29. 19:35
 8/27 aszomszedneni ***** válasza:

szerintem elég sokfelé akad ilyen tipus .

merre felé laksz ?

2011. nov. 29. 19:36
 9/27 A kérdező kommentje:
Jó,semmi baj azzal ha valaki kocka, de most nem fogok wowozni azért hogy ismerkedjek..17 vagyok, persze jövőre egyetem, de ott sincs ráírva, alapból meg mindííg kifogom azokat akiket nem kéne :D
 10/27 A kérdező kommentje:
Amúgy győr moson sopron megye
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!