Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok olyan pasit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan pasit aki visszahúzódóbb, elmélyültebb, de van elgondolása a dolgokról, felismeri a világ hibáit (nem agymosott, vagy hogy fogalmazzak)?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy egy rendes értelmes gyereket nem lehet már találni manapság sehol :D

Buliban nem nagyon lehet tartósabban ismerkedni, mert mindenki csak vagy 'nagyon kemény vagyok' vagy 'húde részeg vagyok aztse látom kivagy'....Vagy én járok rossz helyre, a lényeg h fogalmam sincs hol vannak a normális arcok..

2011. nov. 29. 19:28
1 2 3
 11/27 aszomszedneni ***** válasza:
arra fele nem vagyok ismerős sajna :( mmint nem tudok segíteni abban , hogy hova menj pl. bulizni , ha ilyen emberekkel akarsz ismerkedni
2011. nov. 29. 19:39
 12/27 anonim ***** válasza:
Egyetemen simán találsz normális pasikat, nem kell az itteni néppel leállni baromkodni, mindegyiknek megvan a maga ki defektusa, és nagyon rendes tőled, hogy elnéznéd nekik, de nem kell, csak nézz körül jobban simán lehet találni olyan srácot, aki normális, egészséges világképe van, megszólítani is van bátorsága + nem 200 kg.
2011. nov. 29. 19:40
 13/27 anonim ***** válasza:

ez durva ez, ez én vagyok?:D

haMMaradaMM mitiJAEu

2011. nov. 29. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:

19:34-35 (Én) x)

Jahh, és egyébként ottvannak azok is mindenhol!

Részük színjátékot játszik mert társaságban van, és egy álarcos arcát mutatja mindenkinek, mert a valódit, azt a sokkal magasabb szintűt, nem tudnák befogadni. Én is voltam már így, de egy idő után észreveszed magadon, hogy mennyire szar ez így neked és mennyire hiányzik az hogy valakivel elmélyülten beszélgess, vagy ne csak a piáról, a mellekről , a fűről, és a f*szkodásról legyen szó, lehet arról is, mert kell, de nem túlzásba vitt mértékkel. A másik részükre meg nem figyel fel senki, mert nem akar a középpontban lenni, vagy akarna, csak túl "más" ahhoz hogy sokan elismerjék

15/27 anonim válasza:

Ittvagyok elégé magamra ismertem a szövegben de valahogy sose volt bátorságom lánynoknál kezdeményezni valahogy tartotam a viszautasitástol de ugy általába nem vagyok egy kiközösülö alkat se bás néha hiányzik egy normális lány aki nem egy hülye partiribanc akit 12 éves kora ota hétvégente más más huzogat semi személysége.

16f

16/27 A kérdező kommentje:
19:34 igazából nekem az a véleményem, hogy undorító a mai nyálvilág, és szerintem azok nem is igazi nők akiknek a kigyúrt macsó kell, persze, mondják h nem számít a külső, ha azt mondanák hogy számít, akkor nem csak ri*ncnak néznék őket hanem még nagyképűnek is..amúgy meg undorító a mai divat, meg a kigyúrt test is úgy önmagában..persze az 'igazi kozmopolita nő' vagy micsoda nagyon szereti mert ugye a sztááárok meg mit tudom én...
2011. nov. 29. 19:42
 17/27 anonim ***** válasza:
Egy kicsit eltúlzott, de helytálló a véleményed
2011. nov. 29. 19:44
 18/27 anonim ***** válasza:
Én hasonló vagyok persze néha kirúgok a hámból, de néha sok helyen másképp látom a világot.
2011. nov. 29. 19:46
 19/27 A kérdező kommentje:
19:41 ebben lehet valami, és amúgy meg teljesen megértem, csak ha valahol az ember nem érzi teljesen önmagának magát, oda miért megy... legalábbis én nem tudnám kivitelezni.. :D
2011. nov. 29. 19:46
 20/27 A kérdező kommentje:
Amúgy nem arról van szó, én is berúgok minden hétvégén, csak nekem valahogy részegen is ugyanaz a véleményem mint józanon, max kicsit felszabadultabb vagyok..meg élvezem hogy furcsán nem olyan nyomasztó mint máskor :D
2011. nov. 29. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!