Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan pasit aki visszahúzódóbb, elmélyültebb, de van elgondolása a dolgokról, felismeri a világ hibáit (nem agymosott, vagy hogy fogalmazzak)?
A lényeg hogy egy rendes értelmes gyereket nem lehet már találni manapság sehol :D
Buliban nem nagyon lehet tartósabban ismerkedni, mert mindenki csak vagy 'nagyon kemény vagyok' vagy 'húde részeg vagyok aztse látom kivagy'....Vagy én járok rossz helyre, a lényeg h fogalmam sincs hol vannak a normális arcok..
ez durva ez, ez én vagyok?:D
haMMaradaMM mitiJAEu
19:34-35 (Én) x)
Jahh, és egyébként ottvannak azok is mindenhol!
Részük színjátékot játszik mert társaságban van, és egy álarcos arcát mutatja mindenkinek, mert a valódit, azt a sokkal magasabb szintűt, nem tudnák befogadni. Én is voltam már így, de egy idő után észreveszed magadon, hogy mennyire szar ez így neked és mennyire hiányzik az hogy valakivel elmélyülten beszélgess, vagy ne csak a piáról, a mellekről , a fűről, és a f*szkodásról legyen szó, lehet arról is, mert kell, de nem túlzásba vitt mértékkel. A másik részükre meg nem figyel fel senki, mert nem akar a középpontban lenni, vagy akarna, csak túl "más" ahhoz hogy sokan elismerjék
Ittvagyok elégé magamra ismertem a szövegben de valahogy sose volt bátorságom lánynoknál kezdeményezni valahogy tartotam a viszautasitástol de ugy általába nem vagyok egy kiközösülö alkat se bás néha hiányzik egy normális lány aki nem egy hülye partiribanc akit 12 éves kora ota hétvégente más más huzogat semi személysége.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!