Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok olyan pasit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan pasit aki visszahúzódóbb, elmélyültebb, de van elgondolása a dolgokról, felismeri a világ hibáit (nem agymosott, vagy hogy fogalmazzak)?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy egy rendes értelmes gyereket nem lehet már találni manapság sehol :D

Buliban nem nagyon lehet tartósabban ismerkedni, mert mindenki csak vagy 'nagyon kemény vagyok' vagy 'húde részeg vagyok aztse látom kivagy'....Vagy én járok rossz helyre, a lényeg h fogalmam sincs hol vannak a normális arcok..

2011. nov. 29. 19:28
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Nem gondoltam volna vanak még normális lányok de ugylátszik vanak.:) töb ilyen felfogásu lány kéne

Szintén 16f vagyoj

2011. nov. 29. 19:49
 22/27 A kérdező kommentje:
örülök hogy szimpatikus a kérdés sokaknak :D ( privit is írhattok amúgy,ha gondoljátok, hátha valakivel kijövünk aztán :D )
2011. nov. 29. 20:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem ismerjük véletlenül egymást? :)
2011. nov. 29. 20:44
 24/27 A kérdező kommentje:
Ki tudja :D miért?
2011. nov. 29. 20:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Sok más helyen láttam, hogy mindenkinek a normális srácokra/lányokra van igénye. De kérdem én...miért nem találjuk meg egymást? Vagy csak nem szánunk rá elég időt, hogy jobban megismerjünk vkit, és ne csak a felszínt lássuk?

19/L

2011. nov. 29. 20:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Mert egy az egyben leírtál engem... ;)
2011. nov. 29. 21:14
 27/27 Lifeishard ***** válasza:

A "probléma" véleményem szerint kissé összetett.

A Kedves Kérdezőnek üzenem, hogy tényleg ne próbáljon buliban ismerkedni, maximum olyanokkal, akik szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat, és egyáltalán nem piások; személyes tapasztalatom, hogy ők belül is "erősebbek".

A sok kommentelőnek: szvsz a világ rossz irányba halad. Minden reklámról, magazinról stb. az süt, hogy szépnek, szexinek, helyesnek kell lenned, hogy mindent elérj. Az esetünkre vonatkoztatva: a külső tényleg számít (sajnos?), de közel sem annyira, mint gondolnátok, srácok. Igen, nekünk fasziknak jobban számít a külső vonzerő egy nőnél, mert ha tetszik, ha nem, tudat alatt, a génjeinknek küld evolúciós üzenetet... A kondis férfiakra visszatérve: a nagyobb izmaik miatt nagyobb az arcuk (hiszen ugye a világ azt sugallja, hogy legyél izmos, akkor minden ok), nagyobb az önbizalmuk, és az önbizalom az, ami bejön a csajoknak. A bunkóság a legtöbbjüknél úgy kerül szóba, hogy úgy érzik, értékesebbek, mint a csajok (vagy legalábbis értékesek, hiszen ki vannak gyúrva, és ugye azt látják, ez az, ami kell), tehát nem "koslatnak" utánuk, néha lekezelőek is, és ez a "belső erő" vonzza a nőket, mert a nő biztonságot akar - fizikai, érzelmi biztonságot, és ezt látszólag egy ilyen kigyúrt, magabiztos pasi meg tudja adni, hiszen úgy tűnik, tudja, mit akar. Naná, hogy jó nők veszik őket körül - egészen addig, amíg be nem bizonyosodik, hogy belülről jóval gyengébb. Vannak, akik ezután is maradnak, de azokat csak a külsőségek és a pénz motiválja, ők azok, akiket a normális srácok biztosan NEM akarnak.

Nem kell kigyúrt állatnak lenned, hogy fizikailag erős legyél - hiszen eleve erősebb vagy, mint egy csaj. Ha van önbizalmad, tartásod, kiállásod, belülről is erős vagy, és bevonzod a jó csajokat. Ez nem "szar" duma. Nem azt mondom, hogy legyél igénytelen, vagy nádszálvékony, adj magadra, sportolj, de ne az üssön szöget a fejedbe, hogy sz@rt sem érsz.

Nem vagyok vak, ezen a Földön élek, és én is látok kigyúrt, bmw-s figurák mellett jó csajokat. Érdekes módon, sokkal jobbakat látok azonban olyanok mellett, akiket tuti, hogy rommá tudnék verni, pedig - ugyan van rajtam izom - nem vagyok "kigyúrt". Nem egy ilyet ismerek is, szeretik egymást a barátnőjével, tehát a csaj nem a pénzéért van vele (csóróbb, mint én :)) és nem is csalja.

A Kérdezőnek üzenem, hogy sajnos a média remélem nem tudatos agymosása miatt azoknak a férfiaknak a nagy része, akiket Te keresel, a fentebb leírt okok miatt sokkalta visszahúzódóbbak, sokszor nyámnyilának tűnnek, és ugye ez az a tulajdonság, ami nem vonzza a csajokat. Más részük meg szimplán nem jár bulizni :) Ahol véleményem szerint keresd: egyetem, táncházak, könyvtár, templom (!) Sokan járnak azonban az utcán is :D

2011. nov. 29. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!