Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a párod azt mondaná neked szakítás után, hogy nem érsz semmit és egy senki vagy az ő szemében, meg ribanc, akkor rosszul éreznéd magad? Csökkenne az önértékelésed? Visszahúzódóbb lennél utána?
Nyilván nem örül az ilyesminek az ember.
Az, hogy az önértékelését mennyire befolyásolja, az csak attól függ, hogy mennyire magabiztos az illető. Ami pedig összefügg azzal, hogy mennyi idős.
Én átéltem hasonlót - nagyon nem borultam ki és nem hiszem, hogy mély nyomokat hagyott volna bennem, de biztos, hogy jót sem tett. Viszont ami nem öl meg, az csak erősebbé tesz.
"aki ilyet mond egy hölgynek (főleg akivel korábban együtt volt hosszabb ideig), az egy erkölcstelen szemét ember!"
Nos, én mondtam ilyesmiket a volt barátnőmnek(igazából a menyasszonyom volt már), de úgy gondolom, megérdemelte, mivel állandóan hazudozott és átvert, ráadásul képes volt megcsalni pont a születésnapomon, és még annyi gerinc sem volt benne, hogy bevallja magától, mástól tudtam meg az egészet.
Ezek után én úgy gondolom, hogy teljesen jogos volt, hogy kiosztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!