Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy látszólag bunkó pasiról kiderül, h vannak érzései, és normális gondolatai, az vonzóvá, vagy taszítóvá teszi?
4! Jogos a kérdésed...
de épp ezért tettem fel a kérdést,mert volt egy lány,akinek tetszettem,de csak amíg egy bunkó voltam,és nem foglalkoztam vele, aztán most,h megnyíltam előtte, és normális dolgokról is elbeszélgettem vele,és megmutattam neki,egy érzelmesebb oldalamat is,mivel bíztam benne.....de erre eltaszított magától, és igazából ne mértem:/
Hagyjad már a mai lányokat :D
Azok azt szeretik ha megalázod őket, utána pedig milyen g.ci vagy :D
Ne vedd már komolyan őket XD
Attól, hogy vonzóbbá tesz egy pasit a normális gondolkodás, még előfordulhat, hogy a csajnak épp az kellett, amilyen korábban voltál. Ki tudja mit látott benned akkor és ki tudja mit igényelt akkor egy pasiból.
A másik meg az, hogy te ítéled meg úgy, hogy korábban bunkó voltál és később jó fej, de ki tudja kívülről mi látszott, mi jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!