Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy látszólag bunkó pasiról kiderül, h vannak érzései, és normális gondolatai, az vonzóvá, vagy taszítóvá teszi?
Igen,csakhogy a legtöbben a bunkót játsszák meg....és aztán ha valakit megkedvelnek,nekik megmutatják a valódi énjüket,az már nem megjátszás...
Bunkó emberek nincsenek!
Mindenkienk vannak érzései!
"Bunkó emberek nincsenek!
Mindenkinek vannak érzései!"
De igenis vannak bunkó emberek. Sőt! A többség ostoba és bunkó.
Amúgy ja mindenkinek vannak érzései, amik az ön és a fajfenntartásban ki is merülnek. Kaja, pia, dugás, egoizmus. Az átlagnál ezek a motivációs tényezők, és az érzelmek ezek körül mozognak. Az ilyen érzelmek, mint szánalom, szeretet, tisztelet totál kiveszőben vannak az emberiségből, pláne ebből a trágya nemzetből, ami magyarnak meri magát nevezni. ÉN, ÉN, ÉN, ÉN, ÉN.... ez a mai magyar valóság, minden sz@rházi a saját gesztenyéjét kapargatja, és mohón áhítja a pénzt, hogy zabálhasson, mint a disznó, és kedvére hempereghessen a trágyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!