Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás után lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után lehet normális párkapcsolat?

Figyelt kérdés

A múlt héten egy buliban voltam, a barátnőm nem volt velem, megcsókoltam egy lányt. A csók közben rájöttem, hogy nem vagyok normális, ott hagytam őt is és a bulit is, hazamentem, nem tudtam aludni, nem tudtam felfogni,hogy mit tettem. Már egy hete szenvedek, beszéltem 2 barátommal, hogy szerintük elmondjam-e a barátnőmnek, hogy mi történt. Ők azt tanácsolták, hogy ne mondjam el , mert nagyon fájna neki, ami pedig engem illet szenvedjek csak a lelkiismeretemtől. Félek, hogyha megtudja és nem szakít velem, akkor se lesz már olyan a kapcsolatunk, mint volt.

Szerintetek mondjam el neki, hogy mi történt? 16/F

2012. febr. 20. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Megérdemli h elmond neki. Biztos fájni fog neki, de nem annyira mintha mástól kéne megtudja. A kapcsolat nem biztos h ugyanolyan lesz, és lehet h életed végéig ezt hallgathatod, de válald a tetteid következményét
2012. febr. 20. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
amúgy tisztelem benned hogy van lelkiismereted... mond el neki
2012. febr. 20. 09:12
 3/8 Macs1209 ***** válasza:

Két megoldás van. Az egyik, hogy ne mondd el neki, de

akkor életed végéig hallgass róla, akár egy pár marad-

tok, akár nem. A másik, hogy elmondod neki, egyenesen,

őszintén, és vállalod a következményeit. Egy csók még

sok esetben belefér, DE készülj fel, hogy lapátra tesz.

A bizalom hosszú időre ugrani fog, ezt garantálom.

Viszont a második eset az egyenes út. Ezt elkerülendő,

soha nem csaltam meg egyik barátnőm se. És milyen jól

tettem!

2012. febr. 20. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha elmondod, akkor teljesen bizalmatlan lesz ezután, bárhova mész nélküle, azon fog agyalni, hogy vajon épp megcsalod-e. eléggé megrohasztja a kapcsolatot a bizalom hiánya. ennek ellenére azt javaslom, hogy vállald a következményeket, és mondd el. 23/L
2012. febr. 20. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy csók nem a világ, főleg hogy gyorsan észbe is kaptál és leléptél. Engem sokkal dúrvábban csaltak meg, gerinctelen módon, folytatást tervezve. Szóval az a kis otthagyott megbánt csók szinte semmi. Szerintem mond el neki. Annyiszor hallottam már azt hogy "amiről nem tud az nem fáj" Szerinted ha így is van, megérdemli ezt a barátnőd? Persze oda kell figyelned, hogy hogyan tálalod neki, és többet is kell majd foglalkoznod vele, hogy visszanyerd a bizalmát. Én a barátnőd helyében nem dobnálak ha látom mennyire megbántad és igyekszel, persze nem vagyunk egyformák, de ha dob is akkor se hagyd semmibe, hogy lássa mennyire komolyan gondolod vele.
2012. febr. 20. 10:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még sejtelmem sincs, hogy mit fogok tenni, egy hete szenvedek ez miatt és nagyon rossz, nem akarom ennek őt is kitenni.Nem akarom,hogyha nem vagyok vele arra gondoljon,h mi van, ha megcsalom.... és igen félek attól is, hogy szakítunk. Nem akarom elveszíteni.
2012. febr. 20. 10:39
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Ugyanezt az ellenkező oldalról volt szerencsém megismerni.. Habár kissé bonyolultabb a történet, mert barátnőmnek nem egy buliban cuppant el a szája, így nem is magyarázható a kábultabb állapottal, s nehezebb a feldolgozása.

Mostanság vagyunk együtt két és fél éve, szóval már régebb óta komoly a kapcsolatunk; annak ellenére, hogy a távolság miatt csak 2 hetente van lehetőségünk a találkozásra. Így viszont még inkább szerepe van a bizalomnak, mely most az én részemről emiatt eléggé megtépázódott. A történetet nem mondom el, mert hosszú, bonyolult és zavaros... A lényeg, hogy megtörtént. Ennek már 3 hete, de csak most a hétvégén mondta el... Bár sejtettem, hogy így áll a dolog, ezért valamelyest felkészülten ért a hír, mégis érzékenyen érintett. Fölmerült a szakítás, de végül abban maradtunk, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat... ami, mivel rendszeresen találkozik ezek után is az illetővel, elég időigényes vállalkozásnak ígérkezik. De barátnőm megbánta. S bár sokadszor már, de biztosított róla, hogy tesz azért, hogy vége legyen köztük. És bolondság, de még mindig hiszek neki. Ez van, szeretem.

Ami pedig a válaszomat illeti: Így is, úgy is megsínyli a kapcsolatotok ezt a dolgot; ha nem mondod el, azért, ha elmondod, azért.

Ha nem mondod el, akkor fölgyülemlik Benned, és nem szabadulsz majd egykönnyen a gondolattól. Megszűnsz őszinte lenni a párod felé, és ez a kapcsolatotok rovására fog menni, és könnyen a végét is jelentheti annak.

Ha pedig elmondod, szomorúságot fogsz számára okozni és a bizalma feléd csak hosszú idő után fog helyreállni, ez egyértelmű. Viszont, egy kapcsolat a kiállt nehézségek révén erősödik meg... Márpedig ha szeret Téged a barátnőd, akkor megbocsát, és kiállja Veled ezeket a nehézségeket. Ha pedig nem ez történik, akkor nem is érdemes bánkódni miatta, még bőven fiatal vagy. És a tapasztalat is ugyebár azt mutatja, hogy az első szerelmek nem tartanak örökké. (Persze, mondom én ezt úgy, hogy magam is az első kapcsolatom megmentésén igyekszem.)

Remélem, tudtam segíteni a válaszommal, illetve kívánom, hogy megoldásra találj.

2012. febr. 20. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi a barátnőd keresztneve? Már akit a csókkal megcsaltál?
2012. febr. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!