Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a csajok a normális pasi aki nem akar neki rosszat, nem csak du. Ni akarja, törődik vele az max csak barátnak jó?
Van olyan, hogy barátzóna, de oda csak azok kerülnek be akiket a csajok totál aszexuálisnak néznek.
Viszont van olyan, hogy maga se tudja definiálni, hogy mi vagy...jól elvan veled, de pasinak azért nem kellesz.
Ez azonban tapasztalatom alapján egy elég képlékeny állapot, itt ha megütöd a "paraszt szintet" akkor ebből kapcsolat lesz.
az a pasi aki "barátzónába" kerül, maga tehet róla.
nem tesz célzásokat, úgy viselkedik mint a kisöcsém. mégis hogy várja akkor hogy majd belezúgjak?
teljesen oké hogy nem csak a szexet hajhássza, de az is kell.
lehet utána aggresszív barom és terjeszthet béna pletykákat a csajról mert koppant, de ettől még nem változik a dolog ha magán nem változtat.
csak azt látják mások úgyis, hogy ő maga milyen nyomi, ezzel magát járatja le.
az meg hogy "ha én nem vagyok boldog, te sem lehetsz" - rohadt nagy önzőségre, hiúságra és bosszúállóságra utal.
milyen normális lelkületű csaj akarna ilyen szemetet? ez undorítóbb dolog még annál is ha valaki megjátssza a rosszfiút és lesz.r.
nekem nem kéne olyan pasi aki másokkal köcsög, ez rohadt visszatetsző és nagyon sok csaj van még így ezzel.
az olyan nemhogy a barátzónába nem kerül be, hanem a "veszélyes agybeteg, kerülendő leprás"-ban kap örök helyet.
Először is hidd el,ha most még baromira is hihetetlen,elöbb-utóbb elfelejted a csajt.Tudom,ez nem túl vigasztaló,attól még ugyanúgy fáj a dolog,de ez az igazság,és egyszer túl leszel rajta :)
Én mint lány mondom,férfiak is hasonlók néha,úgyhogy az emberiségre nyugodtan ki lehet ezt a fogalmat vetíteni,hogy az kell nekünk,embereknek,aki még nincs meg,mert akit már megkaptunk(a másik szívét,szerelmét),az már nem kell,megyünk új kalandot keresni.Hidd el,ha az új pasija hirtelen megváltozik,és szeretni fogja,meg megbecsüli,ugyanúgy leszarja majd,mint téged :S Ez alapvető emberi hülyeség,senki nem becsül meg smemit,újat,még jobbat akar.Ebbe sajnos bele kell törődni.De azért ne add fel,és kicsit vegyél vissza a tenyereden hordozásból.De nem kizárt,hogy találsz majd oylan lányt,aki nagyon is megbecsüli,és ugyanúgy odalesz érted,mint te őérte.Keresni kell,és soha nem feladni!
H aze megvigasztal,én miss junior russia is voltam(oroszorzságban nőttem fel,amúgy félig magya,félig orosz vagyok),szóval azért nem vagyok csúnya,viszonylag értlemes is,műszaki egyetemre járok,elég jó az alakom(arányos,elég vékony,gömbölyű mellek),nőies vagyoktermészetem alapján se vagyok hárpia,nem vagyok feminista(sőt,nagyon is sok esetben azt mondják,túl férfiszemmel nézem a dolgokat,és akkoris nekik adok igazat,ha nem kéne),házias vagyok,imádok főzni-sütni,házimelókkal se állok hadilábom.Beképzelten hangzik,de nem vagyok sztem egy rossz fogás,mégsincs pasim,mert akik voltak,tőlságosan kimutattam irántuk az érzéseimet,és ha nem is voltam nyálas,de tudták,hogy én mindig ott leszek nekik,és csak kihasználtak.De akárhogy kerestem,nem találtam olyat,aki viszonylag jól is néz ki,nem egy füvező,érettségijét megszerezni nem képes gyári munkás,nem otthon tölti minden idejét,anyuci gondoskodásától 30 évesen se akar megszabadulni kis hülyegyerek,és ezen felül még szeret is :(
Szal mi kb sorstársak vagyunk,de én nem adom fel,keresek amig nem találok magamhoz valót :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!