Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Semmi rosszat?
Figyelt kérdés
Párommal napok óta nem beszéltünk(csak pár perceket telefonon), vizsgáim vannak, ő dolgozik, nekem is vannak egyéb programjaim. Nem nagyon tudtuk összeegyeztetni, smst váltottunk néhányat. Mivel távkapcsolat, megszoktam valamilyen szinten h hetekig nem látom. De nem is hiányzik. Annyi dolgom van, rengetegszer eszembe jut, de leülni beszélni hosszan(skype), ahhoz nincs is kedvem. Pedig azt gondolom szeretem, de van egy kis bűntudatom, h ilyen jól megvagyok nélküle. Lehetséges ez? A kapcsolatunk kezdetén mindig alig vártam h beszéljünk és mindent elmondhassak neki, most 10 hónapja vagyunk együtt és más dolgok is foglalkoztatnak, egyetem, barátok, sport, család, nem fér bele minden nap h órákig dumáljunk és nincs is rá igényem. Szerintetek ez nem jelenti azt h ne szeretném ugye?2012. jan. 11. 18:18
1/6 A kérdező kommentje:
mármint nem ő nem hiányzik, hanem most az, h beszéljünk.
2012. jan. 11. 18:19
2/6 anonim válasza:
Szerintem halott a kapcsolat. Ha már arra a kis beszélgetésre sincs igényed, mi lenne, ha egy városban laknátok, netán együtt élnétek? az hogy működhetne?
3/6 A kérdező kommentje:
tudom h nemsokára találkozunk.
2012. jan. 11. 18:27
4/6 anonim válasza:
Egyaltalan nem szereted, nekem ez jon le az irasaidbol!
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy szereted még csak már nem úgy ahogy kellene:)De ha már kedved sincs nagyon beszélni vele, nem tudom én ha valakit szeretek alig várom, hogy beszéljek vele találkozak vele stb igy ahogy leirtad, úgy tünik mint ha már nem szeretnéd...
6/6 anonim válasza:
valamilyen szinten h hetekig nem látom. De nem is hiányzik
ezen jót nevettem.
persze semmi rosszat nem jelent,de ő mégcsak nem is a barátod,nem is a haverod,lesz*rod.
egy kapcsolat nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!