Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar velem eljönni nőgyógyászhoz! Mit csináljak?
"ám a nők sem mennek elkísérni a pasijukat urológiára!! "
Ha megkérne a párom, hogy kísérjem el, mert neki ez fontos, akkor igen is elmennék vele! Mert nekem nem kerül semmibe, őt boldoggá teszem és kész.
Szerintem ez lenne a normális.
Mert egy évforduló nagy dolog? Ugyanolyan nap, mint a többi. Nem mindegy, hogy melyik nap mész el egy romantikus vacsorára? Egy héttel előbb vagy később, kit érdekel?
Szerintem ez nem túlreagálás. Mindenkinek más a fontos. A kérdezőnek ez a vizsgálat. Attól, hogy neked ez egy tök természetes és egyáltalán nem kellemetlen dolog, attól még másnak az lehet.
Biztos van olyan dolog, ami neked fontos, a kérdező szerint meg egy kis túlreagált baromság.
Az alap probléma még mindig adott. Van a kérdező számára egy fontos dolog, a pasija meg szarik rá. Mindegy mi az, ez az alap probléma.
Senki nem erőltethet rá a párjára semmit,ha az nem akarja!! Ha nem akar menni,nem megy. Tiszteld a döntését! Nem uralkodni kell a másik felett..
Még jó,hogy nem jöttetek egyből azzal,hogy ha nem megy el akkor "nem is szeret igazán". A szeretet arról szól,hogy hagyod magad zsarolni???
Ilyen önző felfogással rég találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!