Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti elmondanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elmondanátok a pasitoknak hogy nőgyógyászhoz mentek? És a srác vajon hogyan reagálna? (lent a többi)

Figyelt kérdés

nem arról van szó, hogy hüvelygombám van és futok az orvoshoz, mert ezt nem mondanám el,legalábbis nem szívesen.

hanem hogy nem jön meg rendesen, és hétfőn mennék orvoshoz.a barátom azt kérte hogy mindig legyek vele őszinte, és hogy mindent tudhasson rólam. Igazából nem szívesen titkolózom előtte, de ez azért kényes téma...

2010. okt. 7. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Én mindig elmondom, ha nőgyógyászhoz megyek, ha meg valami fertőzés miatt, akkor főleg, mert elkaphatja a barátom is. Számunkra az is egyértelmű, hogyha éppen nem dolgozik, akkor elkísér engem. Sőt ha fertőzésem van, akkor a gyógyszerek árának felét még akkor is kifizeti, ha neki nem kell szednie. Ha esetleg később terhes leszel, akkor majd azt is tikolni fogod előle, nehogy megtudja, hogy nőgyógyászhoz mész, és majd egyszer csak hazaállítasz a babával?

Egyébként hány éves vagy, hogy gondot okoz neked ez a téma?

2010. okt. 7. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:

szólj neki nyugodtan. a nőgyógyász a lányoknak sajna természetes dolog, még akkor is, ha csak kétévente egyszer mész el. meg hasonlók. azt nem kell szégyellni. ha a pasi ezen kiakad, akkor kiakad. a tényen nem változtat, hogy nődokihoz kell menned. majd megbékél a gondolattal, hogy lányból vagy és időnként meg kell látogatni a nődokit.

L/18

2010. okt. 7. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:

természetes, hogy szólsz neki. nem kell elkísérnie, de tudjon róla! az meg hogy nem jön meg rendesen, rá is tartozik, nem látom, hogy terhességtől félsz, szóval nem is fog megijedni. különben is, az egészséged fontos, nem? akkor meg spuri!

még jó, hogy elmondom, tudnia kell róla!

2010. okt. 7. 18:55
 4/9 A kérdező kommentje:

nem vagyok én buta, nincs szexuális kapcsolatom vele, és Isten ments, hogy megfertőzzem őt. Ha meg lenne ilyen kapcsolatunk,és fertőzésem lenne, természetesen szólnék neki nehogy gondja legyen belőle. nem ezzel van itt a probléma. am 17 leszek, nem akarom ilyen fiatalon elveszíteni a szüzességemet. a barátom most azt akarja hogy pettingeljünk, de ha még ezt sem merem neki elmondani, akkor azt sem tudnám hagyni, hogy úgy hozzám érjen...4 hónapja hogy járunk. Köszönöm a válaszokat mindenkinek!:)

szerintem szólni fogok neki a dokiról.mégegyszer köszi

2010. okt. 7. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem mindig elkísér a barátom, de az a minimum, hogy hoz-visz. Bár mi mindent megbeszélünk/elmondunk egymásnak. Ezt csak ajánlani tudom.
2010. okt. 7. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi rossz,természetes dolog,nem kell titkolni és szégyelni.Az én testem az ő teste tudnia kell róla. 34F
2010. okt. 7. 19:25
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) igazatok van
2010. okt. 7. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert kényes témaként kezeled. Szerintem nem kényesebb, mint egy fogászat vagy egy szemészet, vagy bármi egyéb. Az én Párom el szokott kísérni, teljesen mindegy, milyen orvoshoz megyek. Ne kezeld tabuként a nőgyógyászt. Nyugodtan mondd meg a barátodnak, hogy milyen problémád van, és ezzel orvoshoz mész.
2010. okt. 8. 00:54
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

nem tudom miért kezelem ezt tabuként. Még anyukám sem tudja , hogy hétfőn nőgyógyászhoz megyek. De mondjuk szerintem annyira nem izgatja, mert múltkor is voltam, és nem váltotta ki a gyógyszeremet, pedig lett volna rá pénz. Megpróbálom lazábban venni a dolgot. köszi:)

2010. okt. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!