Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti hozzámennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hozzámennétek egy nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
A jólét az nagy dolog, de nem kell nagy árat fizetni érte?
2011. szept. 23. 14:08
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
69%
Miért ne! A nőgyógyász nem azért nézegeti a nemiszerveket, mert tetszenek neki, hanem gyógyítás céljából, hidd el, nekik az már olyan, mint egy nőnek minden nap fakanálhoz nyúlni. Szerintem semmi gond nem lehet belőle.. Igaz az is benne van, hogy hívhassák szüléshez,vagy valami sürgős esethez és mi ndig készen kell állni, de ez sok más foglalkozás velejárója, főleg ha emberekkel való foglalkozásról va szó.
2011. szept. 23. 14:15
 2/51 anonim ***** válasza:
92%
Hát a pénzéért biztos nem... De ha szeretném, akkor igen. Mindegy, mi a foglalkozása, ha egymásnak lettünk teremtve.
2011. szept. 23. 14:18
 3/51 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy te kissé paranoiás, féltékeny típus? Miért ne? Ennek van egy olyan fele is, hogy a 70 éves idős nénit is meg kell vizsgálni. Gondolod, hogy a hozzá érkező sok gombás fertőzött nő számára annyira gusztusos lenne? Illetve zömében terhes nők járnak hozzájuk. Akiket kísér a párjuk, de ha nem is ilyen esetben a többségnek esze ágában se lenne kikezdeni az orvossal.
2011. szept. 23. 14:20
 4/51 anonim ***** válasza:
95%
Az én vőlegényem nőgyógyász, és nincs bennem féltékenység a betegi miatt... Egyébként meg 10-ből 9 nő nem egészségesen megy hozzá, hanem valami okkal, panasszal, vagy mert terhes. Ebből következik, hogy párom nem szórakozásból vizsgálgatja őket...
2011. szept. 23. 14:26
 5/51 anonim ***** válasza:
88%

Azt azért ne felejtsd el, hogy egy nőgyógyásznak meg kell vizsgálnia a 70 éves nagymamát is, és a vérző, vagy folyásos nőt is. Nem feltétlenül a bombe jó, egészséges csajok mennek nőgyógyászati vizsgálatra. Ráadásul a szülés sem a leggusztusosabb látvány.

Egyáltalán nem érdekel hogy a pasi akit szeretek, az autót szerel, vagy nőt vizsgál. Ha félre akar lépni, akkor szerintem nagyobb az esély erre egy autószerelőnél.

2011. szept. 23. 14:29
 6/51 A kérdező kommentje:

Hát nem is a "a 70 éves nagymamára és a vérző, vagy folyásos nőre" lennék féltékeny, hanem friss, egészséges 16-25 évesre, amelyik esetleg sokkal gusztább, mint ami otthon várja, ha egyáltalán az még érdekelni fogja egy idő után..

Nagyon sok fiatal egészséges jár éves kontrollra, oda nem annyira a többször szült 60 évesek járnak. (pedig nekik lenne inkább szükségük rá..)

Azért, aki nőgyógyásznak megy, az nem véletlenül megy annak, nyilván sokkal nagyobb az "affinitása" a nők felé...

2011. szept. 23. 14:46
 7/51 anonim ***** válasza:
93%

Jajj a tinikre meg pláne ne legyél féltékeny. A zömük az árok parton szétteszi a lábát bárkinek, de a nőgyógyásznál már "tök ciki" levetkőzni. Be vannak azok ott tojva épp eléggé.

Senkit nem akartam bántani, remélem nem is tettem meg, akinek nem inge ne vegye magára! Tisztelet a kivételnek.

2011. szept. 23. 14:51
 8/51 anonim ***** válasza:
58%
Hú lányok! hogy ti milyen naivak vagytok!!!!.....
2011. szept. 23. 14:53
 9/51 anonim ***** válasza:

14:51

de ha jól értettem akérdést, itt nem a tinikről van szó, hanem a nődokiról.. akit szerintem egyaltalán nem zavar, ha be vannak tojva a tinik...

2011. szept. 23. 14:56
 10/51 anonim ***** válasza:

Ebben is van valami.

Arra akartam kilyukadni, hogy nem kezdenek ki vele.

2011. szept. 23. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!