Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hozzámennétek egy nőgyógyászhoz?
Azt azért ne felejtsd el, hogy egy nőgyógyásznak meg kell vizsgálnia a 70 éves nagymamát is, és a vérző, vagy folyásos nőt is. Nem feltétlenül a bombe jó, egészséges csajok mennek nőgyógyászati vizsgálatra. Ráadásul a szülés sem a leggusztusosabb látvány.
Egyáltalán nem érdekel hogy a pasi akit szeretek, az autót szerel, vagy nőt vizsgál. Ha félre akar lépni, akkor szerintem nagyobb az esély erre egy autószerelőnél.
Hát nem is a "a 70 éves nagymamára és a vérző, vagy folyásos nőre" lennék féltékeny, hanem friss, egészséges 16-25 évesre, amelyik esetleg sokkal gusztább, mint ami otthon várja, ha egyáltalán az még érdekelni fogja egy idő után..
Nagyon sok fiatal egészséges jár éves kontrollra, oda nem annyira a többször szült 60 évesek járnak. (pedig nekik lenne inkább szükségük rá..)
Azért, aki nőgyógyásznak megy, az nem véletlenül megy annak, nyilván sokkal nagyobb az "affinitása" a nők felé...
Jajj a tinikre meg pláne ne legyél féltékeny. A zömük az árok parton szétteszi a lábát bárkinek, de a nőgyógyásznál már "tök ciki" levetkőzni. Be vannak azok ott tojva épp eléggé.
Senkit nem akartam bántani, remélem nem is tettem meg, akinek nem inge ne vegye magára! Tisztelet a kivételnek.
14:51
de ha jól értettem akérdést, itt nem a tinikről van szó, hanem a nődokiról.. akit szerintem egyaltalán nem zavar, ha be vannak tojva a tinik...
Ebben is van valami.
Arra akartam kilyukadni, hogy nem kezdenek ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!