Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti hozzámennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hozzámennétek egy nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
A jólét az nagy dolog, de nem kell nagy árat fizetni érte?
2011. szept. 23. 14:08
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy nőgyógyásznak mennyire van kedve egy munkanap végén még orálisan kielégíteni a kedvesét.
2011. szept. 23. 15:00
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl régen voltam egy társaságban, ahol két nőgyógyász is volt, és azt mondták, hogy addig jó, amig a nők azt hiszik, vagy be tudják magyarázni maguknak, hogy ők "csak egy munkadarabok" a vizsgálat alatt...

(megint csak nem a 6x szült..stb...ról van szó)

2011. szept. 23. 15:01
 13/51 anonim ***** válasza:
Ezt a sztorit én is hallottam. Mindezektől függetlenül nem hiszem, hogyha egy ember alapvetően hűséges, akkor jelentene neki a dolog valamit. Ha meg nem, akkor tök mindegy mi a foglalkozása.
2011. szept. 23. 15:05
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. válaszoló vagyok, és most jut eszembe, hogy egy kb 40éve nőgyógyász nekem is megjegyezte egyszer, hogy jól néz ki a puncim, utána persze kijavította, hogy jó egészségben van (20éves vagyok), de szerintem eszébe sem jutott valamit tenni, mivel előttem idösebbek mentek be hozzá és lehet csak fellélegzett az enyém láttán, de az is lehet, hogy tényleg az egészségére gondolt:-) Lényeg a lényeg, hogy nem olyan könnyen kerül arra sor, hogy a nőgyógyász döngesse is a betegeit, de lehet én vagyok a naiv:-)
2011. szept. 23. 15:12
 15/51 A kérdező kommentje:

15:12

Arra én sem gondolok, hogy ott helyben döngeti a "betegeit", de hogy "elgyönyörködik" a szép fiatal egészséges kontrollra jött puncikban, afelől nem sok kétségem van.

2011. szept. 23. 15:16
 16/51 A kérdező kommentje:

Igen, ez valószinüleg igy van, ez a "jutalom" nekik...nekünk meg marad a "muszáj"

Lehet női nőgyógyászt választani!

2011. szept. 23. 15:20
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

most olvastam egy másik fórumon:

"Pl. egyik tanarno ismerosom mondta, hogy o eloszor 16 evesen volt nogyogyasznal es felallt az orvosnak, a lany meg borzasztoan erezte magat. Khm...kell ezt meg magyarazni? Nyilvan a 3 gyerekes 40 eves novel ilyen nem tortenik meg a nogyogyasznal."

2011. szept. 23. 16:43
 18/51 anonim ***** válasza:
Szerintetek egy nő miért megy nőgyógyásznak? Az is gyönyörködni akar? Ez hülyeség!
2011. szept. 23. 17:23
 19/51 anonim ***** válasza:
62%
Van egy nődoki ismerősöm, szép családja van, kedves felesége, aranyos gyerekei. Nem hinném, hogy kockáztatja a tökéletes életét némi kalandért. Hogy gyönyörködik-e, azt nem tudom, egyszer lehet, hogy megkérdezem.
2011. szept. 23. 19:20
 20/51 A kérdező kommentje:

17:23

ez tényleg hülyeség....

ezért kellene női nőgyógyászt választani...

2011. szept. 24. 01:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!