Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hozzámennétek egy nőgyógyászhoz?
Nem túl régen voltam egy társaságban, ahol két nőgyógyász is volt, és azt mondták, hogy addig jó, amig a nők azt hiszik, vagy be tudják magyarázni maguknak, hogy ők "csak egy munkadarabok" a vizsgálat alatt...
(megint csak nem a 6x szült..stb...ról van szó)
15:12
Arra én sem gondolok, hogy ott helyben döngeti a "betegeit", de hogy "elgyönyörködik" a szép fiatal egészséges kontrollra jött puncikban, afelől nem sok kétségem van.
Igen, ez valószinüleg igy van, ez a "jutalom" nekik...nekünk meg marad a "muszáj"
Lehet női nőgyógyászt választani!
most olvastam egy másik fórumon:
"Pl. egyik tanarno ismerosom mondta, hogy o eloszor 16 evesen volt nogyogyasznal es felallt az orvosnak, a lany meg borzasztoan erezte magat. Khm...kell ezt meg magyarazni? Nyilvan a 3 gyerekes 40 eves novel ilyen nem tortenik meg a nogyogyasznal."
17:23
ez tényleg hülyeség....
ezért kellene női nőgyógyászt választani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!