Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hozzámennétek egy nőgyógyászhoz?
Jajj gondolom a mindenhol tévesztett meg, bocsánat én írtam rosszul, a nőgyógyászatra gondoltam, nem mindig egy helyre járok.
2011. szept. 25. 15:40
Mégis miért okozna szexuális élményt? Ki az a marha, aki ezt élvezi?
2011. szept. 25. 15:40
Én vagyok, aki szerint a gyakori kérdéseken megy az agitáció a női nődokik mellett. Nos, én nem agitálok a férfi nődokik mellett, mert nekem mindegy. De azért ha körbenéztek, sokszor megy itt a sírás, hogy jaj, csak női dokit kell választani, mert az ennyivel meg annyival jobb. Ezek az állítások minden valóságalapot nélkülöznek. Tapasztalatom van mindkét nembeli dokival, semmi köze a nemüknek ahhoz, hogy jó vagy rossz orvosok, jó vagy rossz emberek-e, hogy mennyi empátiával rendelkeznek.
2011. szept. 25. 19:14
19:14
Nekem is van tapasztalatom mindkét nembeli orvosokkal, és nekem a nők SOKKAL jobban bejöttek..
igy akkor 1:1 az állás?
apropó:
aszisztens is lehetne férfi a rendelőben, vagy a bába-szülész is, nem zavarna?
2011. szept. 26. 07:08
15:35
azért a "megszokásokon" is lehet gondolkozni..lehet hogy mér meghaladott megszokásról van szó..
pl nem is olyan régen még csak 1x fürödtek hétvégén az emberek, amikor befőtöttek a fürdőszobai kályhában...ez is megszokás volt...
2011. szept. 26. 07:12
15:35
Tényleg, ha az aszisztens férfi lenne, amikor legközelebb mész, az nem zavarna?
Vagy esetleg azt is vélasztanál, ha rajtad múlna?
2011. szept. 26. 07:26
Engem nem zavarna se a fi asszisztens, se a ffi bába. Mint ahogy a ffi műtősfiú sem zavar. Kétszer volt eü küretem, mindkétszer fiatal műtősfiú volt, egyik esetben sem merült fel, hogy ő élvezné a látványomat. Pedig mindkétszer a műtősfiú állította be a széklábakat, szóval ott sertepertélt. Lehet ragaszkodni női nődokihoz, de ha szül valaki, vagy műtik, elkerülhetetlen a ffiakkal való találkozás is. Innentől meg jobb, ha mindegy az illető számára az orvos, vagy a személyzet többi tagjának neme. Tartom, hogy ne értem a női nődokikhoz való foggal-körömmel való ragaszkodást, mert ezzel az erővel, aki rákos, ragaszkodhat olyan onkológushoz, akinek volt már daganata. Sok nő urológus-andrológus is van. Valamiért a pasiknál ez mégsem annyira téma. Az idegenkedés a saját testünk el nem fogadásából van, meg az egonkból. Abból, hogy azt hisszük, a testünk a miénk, hogy a testünk vagyunk. És nem látjuk be, hogy az csak egy test...
2011. szept. 26. 09:51
48/51 A kérdező kommentje:
9:51
Akkor téged nem zavar, de van akit zavar. Akár nagyon is.
Te keress férfi dokit magadnak, akit meg zavar, az keressen nőit magának.
Csak nem fogunk összeveszni ezen...van már egyre több női doki is.
Hát erről beszélek mióta! Na végre! :) Csak azt az egyet szeretném, hogy ne mondjuk már azt, hogy ez MINDENKINEK probléma. Sokan vagyunk, akiknek nem.
2011. szept. 26. 11:38
50/51 A kérdező kommentje:
amit próbáltam elmondani, de nem biztos hogy sikerrel, az az ,hogy van akit nemzavar az orvos neme, van akit zavar az orvos neme, de a cél az lenne, hogy az ingyenes szűrővizsgálatokon minél többen vegyenek részt. Akiknek mindegy az orvos neme, akinek nem, akkor azok mind elmennének, ha női doki lenne aki a szűrést végzi, de sok nőt annyira flusztrál a ffi doki elötti terpesztés, hogy inkább nem megy.
És ezért kellen jóval több női doki!
A női dokihoz nem menők, szerintem igen kevesen lennének...aki kifejezetten csak férfi nőgyógyászhoz hajlandú menni
Kapcsolódó kérdések: