Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hozzámennétek egy nőgyógyászhoz?

Persze, hogy hozzámennék :)
Nem véletlenül engem vesz feleségül:)
Orvos, gyógyít, tehát büszke is lennék rá a hivatása miatt.
Aki pedig saját magát ocsmánynak látja, az ne a párját és főleg ne annak a munkáját okolja ezért.

"Megint megy a "csak női nődokit" agitáció. Az összes ilyen kérdés erre megy ki. Úgy látszik, pár embernek fizetnek itt a reklámért..."
jól vagy?.....vagy te aggitálsz a férfi nődokik mellet???
miért jó az neked? menj férfi dokihoz, senki sem sajnálja tőled!
miért kell aggitátornak lennie valakinek akkor, ha nem úgy gondolkozik, ahogy te?..

Felőlem mindenki olyan nőgyógyászhoz jár, amilyenhez jár, nekem eszem ágában sincs elpártolni a férfi nőgyógyászok mellől. Az én orvosom például egy remek ember és soha senki nem mondott rá olyat, amit negatív kritikaként lehetne felfogni!
Másrészről én alapból ha tehetem mindenhol férfit választok. Valahogy ezerszer jobban bízok bennük és tökéletesen megértik a problémáimat.

ezt nem igazán értem...
"Aki pedig saját magát ocsmánynak látja, az ne a párját és főleg ne annak a munkáját okolja ezért"

Mindössze a ti hasonlatotok elemzése volt. Azt mondtátok milyen szépeket lát a munkában a férj, otthon meg mi várja.
Na most ha valaki ennyire nem elégedett magával, vagy ennyire nem látja magát szépnek, arról miért a párja tehet?
15:12
"Másrészről én alapból ha tehetem mindenhol férfit választok. Valahogy ezerszer jobban bízok bennük és tökéletesen megértik a problémáimat."
Szerintem, sajnos , ezért nincs igazán elismerve a szinvonalas, minőségi munka, mert a férfiak nagy része mellett még mi is így állunk hozzá a saját munkánkhoz...

Tévedsz. Az, hogy nekem ki bizalmas és rokonszenves nem feltétlenül attól függ,hogy minőségileg milyen. Szóval biztosan női orvost választanék, ha közüle és egy "rossz" férfi közül kellene választani, de ameddig egyenlő az állás, addig férfit választok,mert nekem így jobb.
Ez pedig leginkább abból adódik, hogy a nőgyógyászok többsége férfi. Most mondok másik példát. Szobafestőt is szívesebben választ férfit az ember és autószerelőt is, de ha mondjuk virágboltba megyek, nem szívesen köttetnék férfivel csokrot.
Tudom, hogy hülye példa, csak a megszokást akartam vele érzékeltetni és az ebből fakadó érzéseket.

"de ameddig egyenlő az állás, addig férfit választok,mert nekem így jobb."
neked valamiféle szexuális élményt okoz a vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!