Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti hozzámennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hozzámennétek egy nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
A jólét az nagy dolog, de nem kell nagy árat fizetni érte?
2011. szept. 23. 14:08
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

nem fogja kockáztatni a tőkéletes életét némi kalandért...

ha az tényleg tőkéletes.

de élvezkedni azért fog az egészséges szép puncin és cicin abban biztosak lehetünk...

gondolod hogy őszinte lesz?....

én nem nagyon hiszem.

"addig jó amig a nők azt hiszik, vagy bebeszélik maguknak, hogy ők csak egy munkadarabok a vizsgálat alatt"

a női dokinál ez nem merül fel....

2011. szept. 24. 01:23
 22/51 anonim ***** válasza:

Nem lenne egy jó pont a foglalkozása, nagyon szerelmesnek kéne lennem. De eleve nem értem, miért férfiak a nőgyógyászok, amikor az urológusok, andrológusok sem nők.

Kíváncsi lennék, egy férfi mit szólna, ha a párja mint férfigyógyász egész nap fszokat nézegetne.

Én csak női nőgyógyászhoz járok, szülni is csak nőnél szülnék. Egyelőre a városunkban van kb. 2.

2011. szept. 25. 11:31
 23/51 anonim ***** válasza:
Már miért is lenne probléma, hogy nőgyógyász? Egy orvos, már ha a normálisabbik fajta nem izgul fel a betegeire... Nem tudom, miért kéne féltékenynek lenni... Nekem nő létemre megfordult a fejemben h urológus leszek... és ki is nyírnám a barátomat, ha emiatt ő problémázna...
2011. szept. 25. 11:41
 24/51 anonim ***** válasza:

11:31

Hát elég sokar gondolkoztam ezen én is és 2 dolgot gyanítok:

1.nagyon pénzes szakma, talán a legpénzesebb

2.a nődokinak menők, nőhöz való "affinitása" jóval magasabb az átlagnál.

Szerencsére, már nálunk is egyre több a női nődoki, szerintem férfi dokiknak más szakon lenne a helyük.

Nyugat felé haladva, egyre magasab a nők száma, kb 60-80 százalék...de ettől még messze vagyunk mi...sajnos mint oly sok minden másban is..

2011. szept. 25. 11:59
 25/51 anonim ***** válasza:

Szerintem minden orvosit végzett ember boncolt már nőt/férfit egyaránt.

A nőgyógyász meg szerintem konkrétan a női nemi szerveket is megvizsgálgatja formalinban, "frissen kiemelve" a holttestből, stb. Mert ez kell ahhoz, hogy megtanulja a szakmáját. (Ki hitte, hogy csak könyvből tanulnak?)

Ezek után szerintem egész másként tekint az egészre és nem áll fel a f*rka minden p*nára.

2011. szept. 25. 12:05
 26/51 A kérdező kommentje:

11:41

azért egy férfi nem közömbös a szép egészséges punci+cici látványára..(nyilván nem a 5x szült 70 éves mamira gondolok)

De azért a vizsgálat "másik végén" az ágyon fekvő, ülő nőkre illetve a tini lányokra gondolva, nem igazán lehet mindegy, hogy egy idegen férfi elött terpeszt, vagy egy nő elött.(bár ez utóbbi is nagyon kellemetlen)

A női doki empátiája is valószínüleg nagyobb...hiszen nőtársunk..

2011. szept. 25. 12:07
 27/51 anonim ***** válasza:
hát ha lát 53 puncit egy nap és este beterpesztesz neki lehet azt mondaná ma már láttam eleget bocsi
2011. szept. 25. 12:08
 28/51 anonim ***** válasza:

12:05

minden kamasz is lát elég puncit képen, filmen....

és remélhetőleg feláll nekik később is!!

2011. szept. 25. 12:11
 29/51 anonim ***** válasza:

a pénzéért én sem mennék, de ha szeretném akkor igen. Viszont van egy előnye ha valami bajom van nem kell sorszámot kérnem és fél napot ülnöm a rendelőben :) Viszont hátránya az hogy hallottam olyan nőgyógyászról akinek tönkre ment a házassága mert "elundorodott" a feleségétől, mert annyi és "olyan" páciense volt...:S

L21

2011. szept. 25. 12:52
 30/51 anonim ***** válasza:

Nekem volt szülész-nőgyógyász rezidens pasim még régen, kár, hogy nem tudtam hozzá igazán vonzódni, pedig jól nézett ki, okos volt, kedves és a leendő magánpraxisa mellett nem kellett volna 12 órákat gürcölnöm az biztos. Hát ez van. De a mai napig jó barátok vagyunk, szoktam tőle tanácsot kérni a témában.

25 N

2011. szept. 25. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!