Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennétek olyan férfihoz, akinek szokása, hogy nem mos kezet wc-zés után?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 05:40
2/16 anonim 

válasza:

Júj, dehogy! Én olyannak szóba sem állnék, mert nekem meg mániám minden után kezet mosni xD Még mindig higiénikusabb, mint ha valaki egyáltalán nem mos kezet...
4/16 anonim 

válasza:

Ha szeretem igen... de csak miután megtanítottam neki hogyan is kell kezet mosni. Ha nem használ, akkor menj be egy boltba, és vegyél fertőtlenítő gélt, legalább kenje be azzal wc-zés után.
5/16 anonim 

válasza:

este már párom se...ő olyankor már csakk eltámolyog a wc-ig,és kész...hajnalban detto...
de ezektől eltekintve wc után nemcsak kezet hanem "azt" is megmossa...(gondolván,ha kedvem támad bekapni,tisztán kapjam:D)...
nagywc után meg kivétel nélkül mindig zuhanyzik is...
amugy én rászólnék ha napközbe nem látnám kezetmosni utána...ne nyuljáljon ugy mindenhez,ha gyerek lesz,ahhoz is ugy akar? egy idő után megunja a szologatászt,és rászokik...
22/L
(jah,de ez nem lenne akadály annak h hozzámenjek,max majd megnevelem_)
6/16 anonim 

válasza:

szerintem ez nem megváltoztathatatlan:D
9/16 anonim 

válasza:

Igazából ti a faszt is selyemkesztyűvel fogjátok vazze! Ezek szerint akkor nem fogjátok meg a párotok kezét, ha olyan helyen jártok(pl. túráztok), ahol nincsen kiépített wc? Én ahol lehet kezet mosok, de irritál ez a kényeskedő hozzáállás, ilyen alapon zárjátok be magatokat egy steril orvosi szobába!
10/16 anonim 

válasza:

igen, hozzá. és megkérném h legyen szíves mosson kezet....
ez a kérdés kamu v télleg ennyire hülye vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!