Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy lány ennyire nyomorék, hogy 20 éves korára nem sikerült közel kerülnie egyetlen férfihoz sem, senki meg nem csókolta, és soha nem szerették viszont vagy olyanok néztek ki akik taszítottak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 20:46
1/23 anonim válasza:
"...olyanok néztek ki akik taszítottak"
Nem kéne annyit válogatni meg nyavalyogni,hülye tyúk.
2/23 anonim válasza:
ja, akkor fogadjon el mindenki, nem? te vagy a hülye, előttem lévő. majd lesz, aki vonzódik. engem se vettek észre húszévesen még.
3/23 Tréfarépa válasza:
Nem nyomorék .. csak balfütyikkel nem akar kezdeni .. és biztos a környezetében csak gyökerek vannak. Ez normális. Ritka, de még hála Istennek van ilyen.
5/23 anonim válasza:
Lehet,hogy nem nyomorék csak egyszerüen nem kurv@...
6/23 anonim válasza:
nem nyomorék. majd eljön az ő ideje is. én 19 vagyok. most kaptam meg az első csókomat, most van az, hogy életemben először tiszta szívből szeret egy fiú úgy, hogy én is közeledek felé. ha ő nincs talán 22 évesen se tapasztalom meg ezeket az érzéseket.
L/19
7/23 anonim válasza:
Amíg válogat, addig nem is lesz senkije, ismerek egy nőt, aki 50 éves, és a templomba jár, full magányos, mert fiatalon válogatós volt! Ez vár a kérdésben szereplő lányra is, ha nem adja le az igényszintjét!
8/23 anonim válasza:
Van ilyen.
Ne tartsd magad nyomoréknak én sem tartom magamat annak.
9/23 anonim válasza:
azért add már meg neki a jogot, hogy válogasson!!! nem köteles elfogadni minden bunkót, olyat, aki taszítja!! igenis válogasson.
10/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, de olyannal nem fogok összejönni akibe nem vagyok szerelmes.
20:50 Látod, neked 19 évesen akadt valakid. Nekem soha nem volt semmi amihez a szerelem kapcsolódik! Nem is értem, hogy létezhet ilyen ember... Ennyire szerencsétlen.
2011. aug. 10. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!