Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy lány ennyire nyomorék, hogy 20 éves korára nem sikerült közel kerülnie egyetlen férfihoz sem, senki meg nem csókolta, és soha nem szerették viszont vagy olyanok néztek ki akik taszítottak?
Szerintem nem kell alább adnod. Tartsd csak meg a szintet és ne akarj csak azért összejönni valakivel mert már 20 éves vagy és úristenmostmilesz!! Mire lenne jó bele kezdeni egy kapcsolatba olyasvalakivel, aki iránt nem érzel semmit, max szánalmat, csakhogy tapasztalatot gyűjts... :P
Nem maradsz le semmiről, majd jönni fog az a fiú, akit szeretni fogsz és ő is Téged. :)
Ne hasonlítsd magad össze olyanokkal, akik kb. 13 évesen kiégtek, mert már semmi újat nem tudnak mutatni nekik szexuális téren.
Vagy inkább szeretnél olyasvalaki helyében lenni, aki lefeküdt az első szembejövő fiúval mert az milyen menő és aztán ennyi?! Ha meg valaki megkérdezi az első együttlétről akkor meg csak annyit tud mondani, hogy "Hát, ez is megvolt" (vagy rosszabb esetben sírva fakad, mert annyira rossz volt).
Amúgy meg ha összehoz a sors a nagy Ő-vel, tisztelni fog téged és az egy pasinak nagyon nagy dolog, ha ő veheti el egy lány szüzességét.
Mindegy, mert így a magánytól égtem ki. Amúgy sincs arra bizonyíték, hogy kiégnek lelkileg akik szexelnek. Olyan lány helyébe lennék szívesen aki 15-16 éves korában megtalálta élete szerelmét. Mert ismerek ilyeneket is.
Biztos értékelni fogja, hogy állandóan a sírás fog kerülgetni az elejétől a végéig az örömtől vagy attól, hogy miért csak most jött. Vagy azt is értékelni fogja, hogy az első fél évben totál béna lennék.
ja, még mindig 20.54.es vagyok. szóval, én is irigylem azt, aki megtalálta 16 évesen az igazit (és azóta is együtt vannak, ami az én koromban csekély 20 évet jelent...). de nekem nem volt ekkora szerencsém, pedig jól nézek ki, viszont túl önálló is vagyok, meg nehéz eset, félnek tőlem. de akkor is azt mondom, inkább egyedül, mint a bárkivel.
csak a statisztikához, csók ugyan 18 évesen volt, de nem jártunk, egy diszkóbeli kaland volt:) szerelmet meg nem is emlegetek, mert aki volt, se volt olyan hú, de jó, vagy ha ő szeretett,én nem.
Húúú, de fura.
Mármint ugyanabban a helyzetben vagyunk, ha azt nézed. Én is 20 éves vagyok - novemberben 21 - és még nekem sem volt komoly kapcsolatom, nem csókolt meg senki satöbbi.
Én ebben semmi kivetnivalót nem látok, mert úgy látom, ha majd elég érett leszek, eljön az ideje. Elmegyek én szívesen a pasikkal randizni, dumálunk, táncolunk, hülyülünk, de nem vagyok az a fajta, aki szívesen leköti magát, és bár hiányzik a csók, de eljön annak is az ideje. Már túlléptem ezen a görcsös erőlködésen, h úúú mikor lesz pasim de gáááz...úgyhogy azt mondom, te se tedd. :))
(Amikor meg mondom a pasiknak, h még nem volt barátom, akkorát néznek: NEKED nem volt?) :D
Szóval szerintem ne parázz ezen, semmi problem nincs, mindennek eljön a maga ideje, ennek is el fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!