Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar velem eljönni nőgyógyászhoz! Mit csináljak?
ha csak az eszeddel kéne döntést hoznom a helyedben dobnám, hülye bunkó paraszt..
addig ne menj el szerintem, amíg nem derül ki, hogy mi a baja az elkíséréssel..
De alapból úgy volt, hogy megy a haverjaival és később derült ki, hogy akkor mész orvoshoz?
Vagy előbb volt meg a dokihoz az időpont, és utána találta ki, hogy elmegy a haverjaival.
Kérd meg, hogy menjen el veled, úgy sem tart sokáig. Utána mehet a haverjaival ahová szeretne. Azt a fél órát-órát csak kibírják nélküle is.
Alapvetően ez nem lenne egy komoly dolog szerintem, de én úgy vélem, hogy ha már egy ilyen kis dologban sem számíthatsz rá, akkor mi lesz később?
Szerintem sumákol valamit a pasid.
Jobb lenne utána járni ennek az egésznek.
Egy vizsgálat, igen. Nem értem ez miért nem lehet vkinek fontos.
Lehet, hogy neked ez olyan, mintha a közértbe mennél, de gondolj vissza a legelső nőgyógyászati vizsgálatodra.
Megmondom őszintén, 17 voltam, de bizony anyám kísért el. Az első igen is elég meghatározó, sokak számára félelmetes élmény.
Nem hiszem, hogy emiatt le kell nézni vkit.
Ha rászervezett, akkor igen is egy tapló szerintem. Ülj le vele, mondd el neki, hogy ez neked fontos, és nagyot csalódsz benne, ha nem megy el veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!