Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Ti mit tennétek, ha így megbántanának?
Figyelj, egy fiúnak ha van egy csaja akkor az ne várja el tőle azt,hogy csakis vele töltsön el minden időt :)
Lehet, hogy egy rövid időre ki akart kapcsolódni...
(mondjuk egyedül hagyni tényleg nem a legjobb dolog)
Én pasi vagyok, és az ellenkezője engem is bosszantana.
Nem véletlenül szokták mondani, ha együtt jöttünk, együtt vagyunk és együtt megyünk.
Igen, kell egymásnak hagyni egy kis lélegzetet, te menj csajos buliba, ő menjen pasis buliba egyszer egyszer egymás nélkül.
De ha együtt mentek...
Nem érted kedves első, hogy mi a problémája???
Talán az, hogy etől bunkóbb dolgot elkövetni sem nagyon lehetne. Egyértelmű, hogy nem tiszteli és nem veszi komolyan a hölgyet. Mondjam azt, hogy magasról letojja?!
Kedves Kérdező!
Én a helyedben szépen hazamentem volna és amikor legközelebb keres, elhajtom a ............!!!!!!
Ne haragudj, de ezek azok a férfiak, akik nem foglalkoznak vele , mit érzel, mert nem szeret. Kezdődik ezzel, majd folytatja a megcsalással, ha még meg nem tette, bár nem vennék rá mérget!
28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!