Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja élünk egymás mellett akkor miért teszi?
Barátnőm azt mondja élünk egymás mellett csak. Én próbálnám közös időtöltéssel javítani, olyannal amit ő szeret főként. Emellett ő pedig el van magában a hobbijával.
Úgy érzem kizár engem közben. Nem beszélünk közben. Ő nem talál ki semmit hogy mit csinálhatnánk közösen..
Nem arról van szó hogy ne találnám fel magam,vagy hogy szórakoztasson vagy épp ne lehetne én ideje, de szó szerint minden héten 4 5 este így megy el..
Ettől az idétlen “én időtől” már rosszul vagyok.
Abszolút természetes, hogy nem vagyunk állandóan összenőve. Külön is jövünk-megyünk, építjük, ápoljuk a barátságainkat, űzzük a hobbinkat, stb.
Ha ő úgy érzi, hogy elvagytok, mint a polcon a befőtt, az azt jelenti, hogy kiürült érzelmileg is a kapcsolat, nem motivál benneteket egymás iránt már semmi.
Ilyenkor szépen kifele fordítja az ember a rudat, és elmegy Isten hírével.
Azért teszi, mert ő nem biciklizni meg sétálni akar menni. Ő gyereket akar. Ahogy a kapcsolat elején megegyeztek. Hosszú évekig minden fingásodra ugrott, mégse tudott neked megfelelni. Mindig volt kifogás, hogy miért nem. Majd egyszer, ha te....
Közben persze kibújt a szög a zsákból, nem kell hozzá zseninek lennie, hogy rájöjjön, hogy egymásnak ellentmondó hülyeségekkel cseszteted. Tehát csak a csesztetés a lényeg, sose fog tudni neked megfelelni. Szex évek óta nincs. Ebből se nehéz kitalálni, hogy nem lesz gyerek.
Ezt így elengedte. Most már nem is erőlködik, hogy tegyen a kapcsolatért, hiszen az ő vágyai úgyse fognak teljesülni soha.
Ezzel párhuzamosan te kezdtél el vergődni, hogy javítsatok a kapcsolaton. Ezt viszont élvezi nézni, hogy most te szenvedsz meg tepersz. Bosszút áll rajtad az elmúlt évekért. Vagy te nem úgy érzed, hogy egyre gonoszabb veled? Hozzád se szól, ha te szólsz akkor lecsitteg, beszólogat, aztán mosolyogva közli, hogy szeret téged, és minden meg van oldva. Ő is tudja ám, hogy tud téged kínozni, volt ideje kiismerni.
Ne aggódj, majd még belejön, most még csak tanulgatja, hogy mivel tud nagyobb fájdalmat okozni neked.
Amúgy meg megérdemled. Legalább minden nap lesz miért rinyálnod, úgyis csak erről szól neked ez az egész kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!