Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A páromra rendszeren rair egy olyan lány akivel régebben lefekudtek.

Elvileg semmi nincs ebbe és nincs okom feltekenykedni de engem zavar. Egy nő nem csinál ilyet csak úgy. Elvileg van neki is párja de kitudja.

A párom nem érti azt hogy egy nő csak akkor csinál ilyet ha hiányolja az illetőt és még mindig kívánja annak ellenére is hogy én itt vagyok a barátomnak.

Hogy mondjam el neki hogy ez nem normális és nem fér bele nekem?

ma 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ebből dugás lesz jól látod.
ma 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Egy nőbakkor is csinal ilyet ha lesz.rják es kell vmi lelkiszemetes aki arra jó hogy a párja mellett kibírja és amig nincs egy új palija.

Amugy ha a párodnak igénye ez a csetelgetés, akkor igénye.

ma 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én amugy keresztet vetnék az egészre. Ugy értve hogy nyitnék más pasikra, hátha kesz vmi komoly kapcsolatom is egyszer.
ma 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen. "Vagy lekoptatod vagy fel is út le is út!"

Mégis milyen válaszokat vársz, mi az amit magadtól nem tudsz?

ma 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
“Nézd Béla, nem normális, hogy irogat, mikor itt vagyok neked. Nekem ez nem fér bele.” -valahogy így lehetne nekifutni. A pasik egójának ez gondolom imponál. Ha valóban nincs mögötte semmi, akkor nem tartaná vele a kapcsolatot.
ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!